Naslovna » Izlasci » Sport » Prijavite se za 30. Beogradski maraton 2017.

Prijavite se za 30. Beogradski maraton 2017.

Već sada možete da se prijavite za jubilarni 30. Beogradski maraton, sedam meseci pre početka najznačajnijeg tradicionalnog sportskog događaja u Beogradu i Srbiji.

Organizatori su saopštili da je interesovanje za učešće na ovom događaju veliko. Sa ovako ranim početkom za prijavljivanje već je postignut jedan rekord.

Direktor Beogradskog maratona Dejan Nikolić izjavio je da je visok stepen pripremljenosti za realizaciju maratona.

– S obzirom na stalnu stopu rasta broja učesnika na prethodnim Beogradskim maratonima, kako iz zemlje (povećanje od 30% u odnosu na prethodnu godinu) tako i iz inostranstva (povećanje od oko 50% u odnosu na prethodnu godinu), očekujemo rekordan broj učesnika i na sledećem, 30. jubilarnom izdanju Beogradskog maratona, 22. aprila 2017. godine – napomenuo je Nikolić.

Prijavljivanje za tradicionalnu Trku zadovoljstva na 5 km nije potrebno.

Na 29. Beogradskom maratonu dostignut je rekordan broj od 6000 učesnika u polumaratonu i maratonu iz 60 zemalja sveta sa svih kontinenata.

Prijavljivanje se obavlja na www.bgdmarathon.org. Za sva eventualna pitanja zainteresovani mogu da se obrate organizatoru: +381113065720 i office@bgdmarathon.org. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.