Naslovna » Izlasci » Festivali » SC: YouTube zvezde na Balkan Tube Festu 1. i 2. oktobra
YouTube zvezde na dvodnevnom Balkan Tube Festu 2016

SC: YouTube zvezde na Balkan Tube Festu 1. i 2. oktobra

Susret i druženje najvećih YouTube zvezda Balkana i njihovih fanova zauzeće u subotu i nedelju, 1. i 2. oktobra, Veliku dvoranu Sava centra i hol, Amfiteatar, Art caffe i II galeriju objekat A.

Posle prošlogodišnjeg jednodnevnog veoma uspešnog Balkan Tube Festa, ove godine manifestacija traje dva dana, sa više sadržaja i prilika za sve zainteresovane da ih posete.

Program počinje u 12 časova i traje do 22 časa, oba dana.

Cena ulaznice za jedan dan je 600 dinara. Karte se mogu nabaviti na Gigs Tix prodajnim mestima, na blagajni Sava centra i online.

Nosioci programa festivala su Yasserstain, Kovalska, PC AXE i Srpski tutorijali, kojima će se pridružiti i mnogi popularni jutjuberi sa Balkana. Svoje prisustvo najavili su Deni – Serbian Lesson Guy, Muđa, Huligani iz gimnazije, Marija Žeželj, Adnan Bro… ukupno oko 70 imena dobro poznatih korisnicima ove društvene mreže.

Posetioci će moći da prate glavni program u salama, gde će imati priliku da još jednom vide najbolje klipove, da prisustvuju premijernom prikazivanju novih, da se upoznaju i druže sa YouTube zvezdama offline i da nauče nešto novo od njih.

U foajeu koji okružuje Veliku dvoranu biće na raspolaganju prateći celodnevni program, a u Press centru biće organizovan kutak za roditelje, sa projekcijama najnovijih filmova, gde mogu da borave i da se opuste dok njihova deca uživaju u sadržajima festivala.

Jutjuberi će moći lično da se oprobaju u velikom broju aktivnosti u nekom od kutaka, a kao finale prvog dana biće održan dvočasovni koncert, na kojem će pevati svoje pesme uz pevače iznenađenja. Na zatvaranju festivala biće prikazan Balkan Tube Fest film.

Retro gaming, Lady kutak, BTF prodavnica, CS:GO turnir, stoni fudbal, Photo booth, Tehnodrom, štandovi u holu… samo su neke od brojnih pratećih ponuda za zabavu u toku celodnevnog boravka.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.