Naslovna » BG svaštara » Tech Radar » Smart Cloud: „COMING IT“ konferencija
Smart Cloud: "COMING IT" konferencija

Smart Cloud: „COMING IT“ konferencija

U sredu, 5. oktobra od 9.00, biće organizovana sada već tradicionalna „COMING IT“ konferencija.

Centralna tema ovogodišnje konferencije je Smart Cloud (Pametni oblak) i po predviđanjima organizatora očekuje se više od 300 posetilica i gostiju iz Srbije i regiona.

Predavanja na konferenciji održaće najeminentniji stručnjaci iz sveta novih tehnologija iz zemlje i okruženja, a poseban akcenat biće stavljen na rešenja u Cloud-u sa kojima se postiže velika ušteda u resursima i finansijama, kao i na Cloud rešenja koja će oblikovati blisku budućnost.Promo

Organizator je kompanija „COMING – Computer Engineering“ u saradnji sa svojim partnerima -NetApp, VMware, Check Point, telestream, Veeam, CISCO, Trend Micro…

Čelni ljudi kompanije „COMING – Computer Engineering“ poručuju: „Smart Cloud je sadašnjost i budućnost globalnog IT sektora. Sa njim se lakše i brže upravlja kompletnom IT infrastrukturom u bilo kom poslovnom i privrednom okruženju, značajno se štede resursi i novac i maksimalno čuva životna sredina. Pametni oblak je sve što vam treba za pametno poslovanje“.

Smart Cloud je pred nama i pravo je vreme da ga pametno iskoristimo, a na „COMING IT“ konferenciji možete saznati kako to i da uradite i kakvi nas trendovi na svim Cloud nivoima čekaju u bliskoj budućnosti.

Više o COMING IT konferenciji možete saznati na ovom linku.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.