Naslovna » Izlasci » Stand up komičari i u septembru u Cetinjskoj!

Stand up komičari i u septembru u Cetinjskoj!

Nastupi popularnih stand up komičara Ivana Tomića, Srđana Olmana, Filipa Ugrenovića, Miodraga Stošića i Dušana Varničića će nakon letnje sezone nastaviti da se održavaju i tokom jesenjih meseci kao i do sad, svake nedelje od 21.00 u pivnici „Jedno mesto“.

Zbog rasprodatih nastupa u prethodnom periodu, odlučeno je da se ovi nastupi i dalje održavaju nedeljom u popularnioj „Skadarmali“, a u slučaju lošeg vremena, umesto u bašti, komičari će nastupati u unutrašnjem prostoru pivnice.

Nastup Ivana Tomića koji je odložen zbog finalnih mečeva na Olimpijskih igrama, biće održan 4. septembra.

Za 11. septembar zakazan je nastup prvog srpskog stand up komičara Srđana Jovanovića, autora serije „Glavom kroz zid“, koja je obarala rekorde gledanosti na RTS-u ovog proleća.

Nastup Srđana Olmana i Dušana Varničića očekuje se 18. septembra, dok je za poslednju nedelju (25. septembra) zakazan nastup Miodraga Stošića i Filipa Ugrenovića.

– Mislim da ćemo uspeti da ljudima nabacimo osmehe na lica i tokom jeseni, uz, nadamo se, i dalje rasprodate ulaznice – očekuje Ugrenović. On ističe da je specijalno gostovanje Srđana Jovanovića samo jedano od  iznenađenja koja tek slede.

Cena ulaznice: 100 RSD
Info i rezervacije: 060/5775-571
Adresa: Cetinjska 15

(danubeogradu.rs; Katarina Tomović)

Uređuje: DuB volonteri