Naslovna » Izlasci » Pozorište » „Sumnjivo lice“ ponovo u Mikser Teatru

„Sumnjivo lice“ ponovo u Mikser Teatru

Predstava „Sumnjivo lice“ biće izvedena u Mikser Teatru 6. septembra od 21.00.

Komad u režiji Vojislava Arsića je predstava po, ali i o komadu „Sumnjivo lice“.

Klasik srpske dramaturgije, ovde je polazna tačka za pričanje priče o promenama, koje se u Srbiji večito čekaju, a teško i sporo događaju… ali i predstava o genijalnosti i talentu pisca, koji je sve bolesti našeg, savremenog društva umeo da dijagnostifikuje još 1887. kada je ovaj (i za tadašnje pojmove: kontroverzni) komad napisao.

Cilj ove predstave nije samo da konstatuje stanje stvari, već i da postavi pitanje: zbog čega su one nepromenjive? Ima li ovo društvo želju da se menja? I šta je to što nas navodi da beskonačno mnogo puta ponavljamo iste greške?

Ulaznice su dostupne na prodajnim mestima GigstIx-a po ceni od 800 RSD. Na ulazu će cena biti 1000 RSD. (danubeogradu.rs)

Naziv predstave: Sumnjivo lice. Koncept i režija: Vojislav Arsić. Dramaturškinja: Milena Bogavac. Originalna muzika: Irena Popović Dragović. Uloge: Zoran Pajić, Jelena Bogavac, Isidora Simijonović, Đorđe Živadinović Grgur, Marko Panajotović, Uroš Novović, Aleksandar Jovanović, Aleksandar Vućković, Predrag Vasić. Produkcija: Centar E8, Mikser House i Festival Nušićijada.