Naslovna » Izlasci » Svečana promocija kadeta 137. klase Vojne akademije

Svečana promocija kadeta 137. klase Vojne akademije

U subotu, 10. septembra od 11.00, ispred Doma Narodne skupštine Srbije biće održana Svečana promocija kadeta 137. klase Vojne akademije.

Tradicionalna svečanost organizuje se povodom završetka školovanja kadeta Vojne akademije ali i 2. klase Medicinskog fakulteta VMA Vojske Republike Srbije, kao i njihove promocije u prvi oficirski čin.

Saobraćaj ispred zgrade Narodne skupštine biće obustavljen zbog generalne probe u petak, 9. septembra, od 14.00 do 18.00 i zbog same svečanosti u subotu od 10.00 do 14.00.

U ovom periodu biće uspostavljen privremeni režim saobraćaja u sledećim ulicama: Trg Nikole Pašića, u Takovskoj, od Kosovske do Bulevara kralja Aleksandra, Bulevaru kralja Aleksandra, od Resavske do Kneza Miloša, Kneza Miloša, od Kralja Milana do Bulevara kralja Aleksandra, Dečanskoj, od Terazijskog tunela do Trga Nikole Pašića, kao i Vlajkovićevoj, od Trga Nikole Pašića do Kosovske.

Mole se vlasnici vozila da iz Vlajkovićeve ulice, na potezu od Trga Nikole Pašića do Kosovske ulice, kao i iz Kosovske ulice, od Vlajkovićeve do Takovske, uklone svoja parkirana vozila. Vozila koja ostanu na parkingu biće zbog bezbednosti uklonjena od nadležnih republičkih i gradskih službi. O statusu svog automobila građani mogu da se obaveste tako što će pozvati JKP „Parking servis“ na telefon 3035-400.

Za dodatne informacije može se pozvati „Beokom servis“ na broj telefona 0800-110-011.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.