Naslovna » Izlasci » Sport » Trofej Lige šampiona u Beogradu 1. i 2. oktobra

Trofej Lige šampiona u Beogradu 1. i 2. oktobra

U subotu, 1. oktobra od 11.00 do 21.00, na Trgu Republike i u nedelju, 2. oktobra od 10.00 do 21.00, ispred Ušće SC zainteresovani će biti u prilici da vide trofej Lige šampiona.

Najvažniji trofej u klupskom fudbalu predstojećeg vikenda biće u Beogradu, a predstaviće ga nekadašnji desni bek Rome i Milana, Brazilac Kafu, i kapiten šampionskog tima Crvene zvezde iz Barija, Stevan Stojanović.Za dž

Kafu, koji je „ušati trofej“ osvojio sa Milanom 2007. i Stojanović, u subotu će izneti trofej pred Beograđane na Trgu republike. Posle svečanog otvaranja, dvojica slavnih fudbalera će izvođenjem početnog udarca označiti početak fudbalskog turnira „Lige malih šampiona“ za najmlađe fudbalere. Od 13.00 do 14.00 Kafu će deliti autograme.

Multimedijalna izložba u improvizovanom izložbenom prostoru omogućiće publici da uživo vidi suvenire sa najvažnijih utakmica, da testira svoje fudbalsko znanje učestvujući u različitim igricama i na taj način osvoji brojne poklone.

Trofej Lige šampiona stiže u glavni grad u okviru „Ture trofeja Lige šampiona“, a prethodnih dana boravio je u Nišu, Subotici i Novom Sadu. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.