Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Beba Bridžit Džons
U bioskopima: Beba Bridžit Džons

U bioskopima: Beba Bridžit Džons

U domaćim bioskopima pretpremijerno će se prikazivati film „Beba Bridžit Džons“, nastavak čuvene romantične komedije.

Najzabavniju romantičnu priču ove jeseni od 8. septembra moći ćete da pogledate u bioskopima Cineplexx Ušće SC, Cineplexx Delta City, Tuckwood Cineplex, Roda Cineplex, Dvorana Doma sindikata, kao i u bioskopima i putem Mobilne 3D opreme širom Srbije. Od 15. septembra, ovaj film stiže na redovne repertoare svih bioskopa.

Bridžit Džons ne zna ko je otac njene bebe. Velike šanse su da je to dobro znani Mark Darsi. Ali, slične su šanse i da je to potpuno novi lik u njenom životu – zgodni Amerikanac po imenu Džek. Situacija je više nego komplikovana, ali na to smo već navikli kad je Bridžit u pitanju. Navijajte za svog favorita i otkrijte među prvima ko je g. Pravi.

Neočekivana trudnoća

Oskarovcima Rene Zelveger i Kolinu Firtu pridružuje se Patrik Dempsi u novom nastavku priče o omiljenoj singl devojci celog sveta, „Beba Bridžit Džons“. U režiji Šeron Magvajer, novi film iz voljenog serijala zasnovanog na heroini koju je stvorila Helen Filding, govori o Bridžitinoj neočekivanoj trudnoći.

Posle raskida s Markom Darsijem (Firt), Bridžitin (Zelveger) „srećni do kraja života“ plan nije krenuo kako treba. Ponovo sama u četrdesetima, ona odlučuje da se fokusira na svoj posao kao top producenta vesti i da se okruži starim i novim prijateljima. Konačno, Bridžit drži sve pod kontrolom. Šta može da pođe naopako?

Onda će se njen ljubavni život preokrenuti i upoznaće markantnog Amerikanca po imenu Džek (Dempsi), udvarača koji je potpuno drugačiji od Darsija. U neočekivanom preokretu, ona će ostati trudna, ali postoji začkoljica… može samo 50 posto da bude sigurna ko je bebin otac. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov i prevod na srpski: Bridget Jones’s Baby / Beba Bridžit Džons. Dužina trajanja filma: 123 minuta. Država i godina proizvodnje: Velika Britanija, 2016. Žanr: komedija. Uloge: Renée Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey, Jim Broadbent, Gemma Jones i Emma Thompson. Režija: Sharon Maguire. Scenario: Helen Fielding, Emma Thompson, Dan Mazer, zasnovano na likovima i priči Helen Fielding.

https://youtu.be/1n1AI2IWa4Y

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.