Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Jesen samuraja
U bioskopima: Jesen samuraja

U bioskopima: Jesen samuraja

Nova domaća komedija „Jesen samuraja“ premijerno će biti prikazana 3. oktobra od 20.30 u Sava centru.

Ekipa filma pokloniće se publici te večeri, a već sutradan film će biti prikazivan u bioskopima. Cena ulaznice za premijeru je 500 RSD.

„Jesen samuraja“ je romantična komedija sa mnogo smeha, ali i nežnih osećanja.

Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio neki veći uspeh zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu.

Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popović) i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina.

Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih komičnih situacija. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov: Jesen samuraja. Dužina trajanja filma: 117 minuta. Država i godina proizvodnje: Srbija, 2016. Žanr: romantični, ljubavni, komedija. Uloge: Petar Strugar, Hristina Popović, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Katarina Žutić, Miodrag Miki Krstović. Reditelj: Danilo Bećković.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.