Izdvajamo
Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Jesen samuraja
U bioskopima: Jesen samuraja

U bioskopima: Jesen samuraja

Nova domaća komedija „Jesen samuraja“ premijerno će biti prikazana 3. oktobra od 20.30 u Sava centru.

Ekipa filma pokloniće se publici te večeri, a već sutradan film će biti prikazivan u bioskopima. Cena ulaznice za premijeru je 500 RSD.

Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio neki veći uspeh zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu.

Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popović) i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina.

Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih komičnih situacija. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov: Jesen samuraja. Dužina trajanja filma: 117 minuta. Država i godina proizvodnje: Srbija, 2016. Žanr: romantični, ljubavni, komedija. Uloge: Petar Strugar, Hristina Popović, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Katarina Žutić, Miodrag Miki Krstović. Reditelj: Danilo Bećković.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.