Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Ko se boji vuka još
U bioskopima: Ko se boji vuka još

U bioskopima: Ko se boji vuka još

Od 15. septembra u bioskopima će se prikazivati novi animirani film „Ko se boji vuka još“.

Ruska animirana avantura imaće i pretpremijeru narednog vikenda, 10. i 11. septembra, u pojedinim beogradskim bioskopima.

U magičnoj dalekoj zemlji, u živopisnom malom selu smeštenom između zelenih livada i brda živi stado bezbrižnih ovaca. Njihov pastirski i život bez stresa prekinut je kada čopor vukova odluči da sagradi logor u neposrednoj blizini.

U skladu sa tradicijom vođa Magra koji odlazi u penziju objavljuje da njegov naslednik mora da dokaže svoje pravo tako što će savladati njegove rivale. Kada snažni Ragear dođe, jedini dovoljno hrabar vuk koji mu se usudi suprotstaviti je Grey, omiljeni vuk čopora, ali pomalo glup.

Kako bi postao vođa i zadobio ljubav Biance, Grey odlazi u šumu, gde otkriva ciganski kamp zečeva. Tamo mu vračara Mami daje „transmutacioni napitak“. Grey popije napitak i vrati se nazag u čopor vukova, ali po dolasku saznaje da je pretvoren u… ovna! (danubeogradu.rs)

Originalni naslov i prevod na srpski: Volki i ovtsy. Beeezumnoe prevrashchenie / Ko se boji vuka još. Dužina trajanja filma: 93 minuta. Država i godina proizvodnje: Rusija, 2016. Žanr: animirani, avantura, komedija. Reditelji: Andrey Galat, Maxim Volkov. Film je sinhronizovan.

https://youtu.be/MFErna1Uwd4

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.