Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Viber: Beograd u seriji „Young Love In…“
Viber - Young Love In Belgrade

Viber: Beograd u seriji „Young Love In…“

Posle Moskve, Pariza, Njujorka i Tokija – Beograd dobija Viber Sticker Pack iz serije stikera „Young Love In…“.

Tridesetak osobenosti Beograda nalazi se na sličicama formatiranim u „stiker paket“ koji će više od 754 miliona korisnika Viber-a širom sveta moći da upotrebljava u redovnoj komunikaciji.

Stiker paket „Young Love In Belgrade“ globalne aplikacije za razmenu poruka namenjen je kako Beograđanima, tako i gostima Beograda i biće dostupan i na srpskom i na engleskom jeziku. Ovom jedinstvenom paketu „nalepnica“ koje se koriste u aplikaciji Viber tema je Beograd, Beograđani, njihov duh, sleng i navike.

Viber - Young Love In Belgrade

Dizajn tim iz Viber centrale u Tel Avivu izradio je stikere, čiji vizuelni sadržaj predstavlja glavni grad Srbije i koji imaju za cilj da promovišu Beograd kao svetsku turističku destinaciju. Beograd je izabran da se nađe među prvih deset svetskih metropola koje su postale deo serije globalno dostupnih i omiljnih stikera „Young Love In…“.

Popularni par svoju ljubav ovoga put doživljava upravo u glavnom gradu Srbije – kraj spomenika Pobedniku, na sastanku „kod Konja“, zabavljajući se na našim rekama, vozeći bicikl Savskom promenadom, šetajući Skadarlijskom kaldrmom i gustirajući domaće specijalitete, „kulirajući“ na kultnim mestima…

Sa ciljem promocije paketa stikera „Young Love In Belgrade“, Grad Beograd i kompanija Viber, u sredu, 28. septembra od 17.00, zajedno organizuju veliki muzički spektakl na Trgu republike, kada će Beograđani i gosti Beograda uživati u nastupu Sent Luis benda i Sare Jovanović. (danubeogradu.rs)

Viber - Young Love In Belgrade Viber - Young Love In Belgrade Viber - Young Love In Belgrade

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.