Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 13. Hi-Files Show, 29. i 30. oktobra
Hi-Files Show u Beogradu

13. Hi-Files Show, 29. i 30. oktobra

U hotelu Holiday Inn (Španskih boraca 74), 29. i 30. oktobra od 12.00 do 19.00, biće organizovan 13. Hi-Files Show.

Tradicionalna manifestacija najveći je sajam audio i video tehnike u Srbiji. Biće premijerno predstavljeni noviteti iz oblasti zvuka i slike.

Posebna atrakcija ovog sajma jeste u tome da su određeni izlagači smešteni u sobama, tako da posetioci mogu da iskuse kvalitet zvuka i slike u realnim uslovima zatvorene prostorije.

Posetioci će u salama i sobama na prvom i drugom spratu hotela imati priliku da vide i čuju aktuelnu ponudu hi-fi i audio-video uređaja, a na ovogodišnjem sajmu prijavljen je još veći broj izlagača i posetilaca, kao i premijera audio-video noviteta za domaće tržište.

Posebnu pažnju privlači premijerno predstavljanje najnovije linije Technics uređaja i gramofona, a specijalno na Hi-Files sajmu biće predstavljeni uređaji koji su se pojavili na IFA sajmu u Berlinu.

Prisustvo na najvećem Hi-Fi događaju u Srbiji do sada su potvrdile distributerske kuće: 4Audio, M-Kabl, One Hi-Fi, Persej Audio, Player, Sretenović i Vox Trade, kao i domaći proizvođači Acoustic Invader i Dayens. Iz Slovenije stiže distributerska kuća Intek, sa asortimanom audio-opreme koju zastupa.

Cena ulaznice iznosi 300 RSD i može se nabaviti na ulazu u sajamski prostor. Ulaz je slobodan za žene i decu. (Jovana Vlaisavljević za danubeogradu.rs)

Uređuje: DuB volonteri