Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Dečiji sajam od 14. do 16. oktobra

Dečiji sajam od 14. do 16. oktobra

Na Beogradskom sajmu u Hali 3, od petka 14. do nedelje 16. oktobra, biće održan 18. Dečiji sajam. Ulaz na najveći događaj svoje vrste u regionu i sve programe je besplatan, a sajam je namenjen podjednako deci i odraslima.

Dečiji sajam održava se dva puta godišnje, u proleće i jesen. Generalni sponzor ovog i poslednja dva izdanja je kompanija Polimark. Za dž

Na manifestaciji koja je pred nama više od sto izlagača prikazaće proizvode i sadržaje vezane za pravilan rast i razvoj dece i beba: odeću, obuću, hranu, igračke, dečiju kozmetiku, nameštaj; usluge koje se odnose na dečije obrazovanje, štednju, osiguranje; izdavačku delatnost, kreativne  radionice, ples, glumu, ritmiku.

U hali je postavljena bina na kojoj će se smenjivati zabavni programi, nastupi, animacije, radionice, dečije predstave…

Sportski teren je mesto za prezentaciju sportova, mini turnir u malom fudbalu, druženje sa sportskim idolima, kao i sportsko penjanje na veštačkoj steni. Poseban prostor je, prvi put, tatami poligon borilačkih veština gde će biti predstavljeni aikido, džudo, kendo…

U okviru štandova izlagača posetioci se mogu upoznati i dobiti informacije o velikom broju brendova i novih proizvoda namenjenih kako deci tako i čitavoj porodici. Razne vrste aktivacija za najmlađe, likovni kutak, kao i brojne kreativne radionice smeštene su u okviru svake ulice na Polimark dečijem sajmu.

Organizovane su i nagradne igre sa lepim i vrednim nagradama.

Sa najmlađima će se, uobičajeno, družiti pripadnici Žandarmerije, Saobraćajne policije i Vatrogasne brigade, čemu se mališani uvek raduju. Sportska akademija Senjak će u okviru svog štanda postaviti motorički poligon i poligon za korektivnu gimnastiku, a na sajmu je i velika Tehnokids igraonica sa brojnim modernim i edukativnim rekvizitima.

Radno vreme sajma je u petak 14. oktobra od 12 do 19 časova, a u subotu i nedelju od 10 do 19 časova.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Katarina Vidaković