Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Fijuk sajam – nova sezona
Fijuk sajam

Fijuk sajam – nova sezona

Fijuk sajam biće otvoren 28. oktobra od 17.00 a ulaz će na početku nove sezone biti besplatan.

I ovoga puta biće predstavljena nova i stara izdanja knjiga, stripova, printova, umetničkih originala, časopisa i grafika, kao i nakit, garderoba i, naravno, hrana.

Dok se razmenjuju mišljenja, iskustva, otkrijte novitete, degustirajte nove proizvode i slušajte odabranu plejlistu DJ Surabaje Džonija.Za dž

Prošetaćete hodnicima novootvorene Fijuk galerije izloga iza glavnog prostora, koju će krasiti izložba „Prljava štampa“ sačinjena od stripova, knjiga, grafika, starih fanzina, novih fanzina, biltena, plakata…
U glavnom delu, po običaju, možete dobiti iskrene preporuke od samih izdavača, pozabaviti puzzlerajem, šivenjem i popravkom odeće, gustiranjem slatkiša i slaniša, obući se originalno, zakititi se ekstraordinarno, ili dobiti svoj „loš portret“. Posetite izložbu „Roboti“ Miloša Petrovića, člana „Bitlsta“, u Uličnoj galeriji.

Spektakl večeri prirediće bend koji je jedini takav na svetu – „Bitlsti“. Oni su majstori improvizacije, gospodari spontanosti i najiskreni muzički sastav danas u Beogradu. Bata Spasov, Dušan Vučinić i i Miloš Petrović praše samo za vas, za zaljubljene hevi metal, japanski instrumental, Bitlsti sviraju sve, kao da su svi bendovi napravili novi bend.

„Dođite da vidite šta se dešava ispod površine, dođite da vidite to što nije moguće a postoji, tu pred vama i dalje sa najnižim cenama“, pozivaju organizatori u CUK-Imago (ulaz iz Dečanske ulice i iz Ulične galerije). (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.