Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Jesenji Link2job sajam zapošljavanja 14. oktobra

Jesenji Link2job sajam zapošljavanja 14. oktobra

U petak 14. oktobra od 10 do 18 časova u banket sali hotela „Jugoslavija“ biće održan drugi ovogodišnji sajam zapošljavanja Link2job.

Organizator, neprofitna organizacija Centar za razvoj karijere, pripremio je programe, a par desetina izlagača predstaviće nezaposlenima svoje potrebe i ponude.

Zainteresovani koji se pre posete prijave na sajtu manifestacije, na adresi linktojob.eu, dobijaju online ECDL kurs ili kurs engleskog jezika, potpuno besplatno. Prijavljeni obezbeđuju i profesionalnu fotografiju za CV, koju će im izraditi članovi ITA Design Studio tima na istoimenom štandu, i postaju potencijalni dobitnik jednog od kurseva profesionalnih veština.

Među kompanijama koje će se predstaviti na sajmu Link2job nalaze se Comtrade, Delhaize Srbija, Zepter, DDOR, Wiener Städtische, ASW Inženjering, NetCast, TNation, ManpowerGroup… Svoje štandove imaće i obrazovne institucije, koje će nezaposlene upoznati sa svojim programima obuke.

Na sajmu je postavljen Social Network Corner. Posetiocima će biti omogućeno da preko Tweet Wall-a budu u toku sa svim ponudama poslodavaca. Na velikom platnu aktivno će se projektovati Tweet Wall Centra za razvoj karijere, na kom će kompanje moći da objavljuju ponude za poslove, dok će ispod njih posetioci moći da ostavljaju komentare. Predviđeno je i fotografisanje u Link2job Facebook ramu, kao i specijalne nagrade za najkreativnije. Zainteresovani će na zabavan i interaktivan način moći da saznaju i kako da kreiraju svoj LinkedIn profil koji će privući pažnju svakog poslodavca.

Laptop Corner je mesto sa kojeg će posetioci moći odmah da apliciraju za aktivne oglase putem elektronske forme za prijavu.

U Job Box-u biće održavane simulacije intervjua za posao, na kojima će nezaposleni saznati gde greše prilikom ličnog predstavljanja.

Pokrovitelji sajma su Grad Beograd i Nacionalna služba za zapošljavanje.

(danubeogradu.rs)