Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Noć prohibicije u Mikseru 28. oktobra

Noć prohibicije u Mikseru 28. oktobra

Jedinstven muzičko-scenski događaj i tematski maskenbal sa nagradama – opis je spektakla pod nazivom Noć prohibicije, koji je najavljen za petak 28. oktobar u prostoru Mikser House.

Reč je, najpre, o koncertu benda Belgrade Dixieland Orchestra, jedinog muzičkog sastava na Balkanu koji se isključivo bavi diksilend žanrom i koji će prisutne vratiti u vreme 20-tih i 30-tih godina prošlog veka, zlatno doba kabarea, flaper devojaka, svinga i diksilenda.

Belgrade Dixieland Orchestra sastavljen je od osam članova, osnovan je 2001. godine i od tada je stekao značajnu evropsku reputaciju, izdao pet CD izdanja i održao preko 500 koncerata.

Noć prohibicije, nagrade

Noć prohibicije, prvi događaj ove vrste u Beogradu, podrazumeva nastojanje publike da u svemu sledi uputstva organizatora, koji poručuju:

Pripremite vaše maske, izvucite haljinu i odela iz ormara vaših baka i deka, našminkajte se u stilu Lajze Mineli i spremite se da partijamo kao na zabavama po kojima je poznat Veliki Getsbi.

Samo kostimiranim posetiocima će biti dozvoljen ulaz, a za najkreativnije i najoriginalnije kostime pripremljene su  i specijalne nagrade:

Prva nagrada – vikend vožnja MINI automobilom i vikend za dvoje u Zornića Kući

Druga nagrada – dva kompleta ulaznica za novogodišnji maraton u Mikser House-u (salsa veče 30. decembra, Love Revolution doček 31. decembra, KKN 1. januara i koncert iznenađenja 2. januara)

Treća nagrada – poklon paket powered by HEINEKEN

Noć prohibicije počinje u 21 čas.

Ulaznice su dostupne u pretprodaji po ceni od 400 dinara, na prodajnim mestima Gigs Tix-a, dok će na ulazu biti 600 dinara.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Katarina Vidaković