Naslovna » Izlasci » Akcije » Prvi Belgrade Testathon

Prvi Belgrade Testathon

U hotelu 88 Rooms, 26. i 27. novembra, biće održana prva konferencija Belgrade Testathon na kom će okupiti junior testeri i zainteresovani za automatsko testiranje softvera.

Belgrade Testathon će okupiti mlade talente, kompanje, stručna udruženja kao i organizacije pod sloganom „Testirajte pravac u kojem se kreće vaša karijera“.Za dž

Na samom događaju učesnici će imati priliku da čuju sve o automatskom testiranju softvera u Srbiji od stručnjaka iz poznatih kompanija. Takođe, postojaće veliki broj radionica i predavanja na kojima će stručnjaci podeliti svoje znanje iz pomenute oblasti. Saznaćete u kom pravcu se razvija automatsko testiranje u Srbiji, koje promene će se na srpskom tržištu desiti u narednom periodu i kako možete da učestvujete u njima? Kako već poznate alate možete iskoristiti lakše i efektivnije? Koristeći neke alate godinama, iskusni testeri otkrivaju prečice i cake koje značajno olakšavaju posao.

Konferencija traje dva dana, gde će se prvog dana, pored radionica i predavanja, desiti i Networking, za vreme koga će učesnici u neformalnom razgovoru sa kompanijama moći da saznaju sve o testiranju i popularnim praksama. Drugi dan obeležiće Panel diskusija. Tokom oba dana, pored predavanja i radionica, učesnici će imati priliku da slušaju Keynote-ove, čija če tema biti automatsko testiranje softvera.

Belgrade Testathon pruža savršenu priliku svim zainteresovanim da se informišu o najnovijim trendovima i ostvare kontakte sa IT stručnjacima i drugim testerima.

Više informacija na sajtu www.bg-testathon.rs