Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Sajam kozmetike Dodir Pariza, 8. i 9. oktobra

Sajam kozmetike Dodir Pariza, 8. i 9. oktobra

Na Beogradskom sajmu (hala 2), 8. i 9. oktobra biće održan 28. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja, najveći beauty sajam na području Jugoistočne Evrope, „Dodir Pariza“.

Bolonjski Cosmoprof, moskovski Intercharm i beogradski „Dodir Pariza“, spadaju u najveće beauty sajmove u Evropi. „Dodir Pariza“ ima međunarodni karakter i održava se dva puta godišnje, u proleće i na jesen.

Negom i lepotom, dekorativnom kozmetikom, kao i kozmetičkim i zdravstvenim tretmanima baviće se profesionalci, stručnjaci iz najrazličitijih oblasti. Oni će predstaviti novine iz beuty industrije, a u njima će uživati brojni posetioci, jer je poznato da je gužva „verni pratilac“ ove manifestacije.

Obradujte sebe i drage osobe kvalitetnim proizvodima. Oko 300 brendova obećava bogatu, raznoliku i kvalitetnu ponudu kozmetičkih, frizerskih, makeup i proizvoda za negu noktiju. I sve to po specijalnim sajamskim cenama. Očekuju vas popusti i do 70%.

Na sajmu ćete biti u prilici i da saznate koje su najbolje tehnike šišanja i kolorisanja kose i koji su trendovi stilizovanja aktuelni u svetskim metropolama. Ukoliko budete imali sreće možda upravo vama neki od poznatih svetskih frizera podari novi izgled po uzoru na velike zvezde svetskog šoubiznisa. Ravna ili kovrdžava, plava ili smeđa, balajaž ili ombre i mnoga druga pitanja dobiće odgovor na sajmu „Dodir Pariza“. Budite na pravom mestu u pravo vreme i saznajte odgovore na ova i mnoga druga pitanja.

Oba dana 28. Sajma kozmetike, na nivou B hale 2 sve zainteresovane posetioce očekuje spektakularni performans body art umetnika predvođenih Radmilom Radman. Specijalni gosti biće balerine Kraljevske akademije za ples (Royal Academy of Dance).

Radno vreme sajma je od 10.00 do 20.00. Cena ulaznice iznosi 350 RSD po danu. Učenici i studenti škola za negu lepote ulaz plaćaju 200 RSD po danu.

Izložbeni i kongresni deo sajma

Izložbeni deo se sastoji od sledećih segmenata: Preparativna kozmetika za negu kože za profesionalnu i kućnu upotrebu, Preparativna kozmetika za negu kose za profesionalnu i kućnu upotrebu, Proizvodi za nadogradnju i negu nadograđene kose, Proizvodi za negu ruku i manikir, Proizvodi za nadogradnju noktiju, Proizvodi za negu stopala i pedikir, Oprema za salone lepote (kozmetičke, frizerske, wellness i spa centre), Wellness proizvodi, Dekorativna kozmetika, Parfimerijski proizvodi, Parafarmaceutski prozvodi, Dijetetski suplementi, Saloni lepote, Estetske ordinacije, Dermatološke ordinacije, Škole i edukativni centri za negu lepote, Kongresni deo i radionice.

U sklopu kongresnog dela sajma organizuju se raznovrsne aktivnosti. U Kongresnoj sali održavaju se kongresna predavanja u trajanju od 25 minuta i 50 minuta. Treneri renomiranih frizerskih kuća demonstriraće najnovije tehnike šišanja, farbanja, nadogradnje i nege kose. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.