Naslovna » Izlasci » Shopping » Saveti za praktičan i „in“ jesenji šoping
Jesenji šoping

Saveti za praktičan i „in“ jesenji šoping

Da li ste spremi za jesenji šoping? Nove kolekcije za 2016/17 već su uveliko izložene u radnjama, na štenderima i policama.

Ove jeseni, posetioci Ušće SC će osim dobrog šopinga imati priliku da budu i srećni dobitnici u velikoj nagradnoj igri.

Svi posetioci koji obave kupovinu do 31. oktobra u iznosu većem od 5.000 RSD, sa najviše dva računa koja se mogu sabirati, imaju priliku da osvoje karticu u iznosu od 1,5 miliona RSD, pet putovanja u Rim i Atinu ili neku od instant nagrada – pet IPhone telefona, tri LCD televizora i 300 kartica sa po 3.000 RSD za šoping.

Tokom oktobra, Ušće SC za sve svoje kupce priprema i kvalitetne savete za kupovinu kroz koju će ih voditi eminentni modni urednici domaćih medija, kao i brojne poznate ličnosti, kao što su Kristina Bekvalac, Valentina Obradović i Boško Jakovljević.

Poznato TV lice i žena u „trendu“ Snežana Dakić kaže da je preporuka da se ove sezone ponesu efektni komadi, koji se mogu kombinovati na razne načine.

– Idealan stil za ovu jesen, i nešto što bih ja rado ponela, dugačka je ‘boho’ haljina koja se odlično kombinuje kako uz bajkerske čizme, tako i uz popularne ‘gležnjače’ koje su potpuno ‘in’ ove sezone – savetuje Dakić.

Poznavalac stila, voditeljka Marina Kotevski priznaje da je ljubitelj ležernijeg stila.

– Neizostavan odevni komad za ovu jesen je bomber jakna, koja u nekoj efektnoj boji poput srebrne, predstavlja apsolutni hit ove sezone – kaže Kotevski. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.