Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Tri sajma pod sloganom Nova energija
Tri sajma pod sloganom Nova energija
Tri sajma pod sloganom Nova energija

Tri sajma pod sloganom Nova energija

Na Beogradskom sajmu od 11. do 14. oktobra svoje energije udružuju tri srodne oblasti, u kojima izlagači pod sloganom Nova energija predstavljaju novosti iz energetike, zaštite životne sredine i upravljanja vanrednim situacijama.

40. Međunarodni sajam prevencije i reagovanja u vanrednim situacijama i bezbednosti i zdravlja na radu 112 EXPO

11 – 14. oktobar, Hala 4

Preventiva i zaštita od požara, poplava, zemljotresa, hemijskih i drugih akcidenata, sistemi i oprema za reagovanje u vanrednim situacijama, uključujući sistem 112, oprema, sredstva i specijalna vozila za intervencije, nove tehnologije, bezbednost i zdravlje na radu… osnovne su teme i predmet izlagača. Izlagačku aktivnost prate konferencije, panel diskusije, pokazne vežbe… Sajam se održava, od 1971. godine, jednom u dve godine.

12. Međunarodni sajam energetike

12 – 14. oktobar, Hala 1

Električna energija, kogeneracija, ugalj, gas i nafta, obnovljivi izvori energije, energetska efikasnost i rudarstvo teme su Međunarodnog sajma energetike, koji se održava od 2005. godine.

U različitim svojstvima i formatima, kao direktne ili indirektne učesnike, u izlagačkom ili konferencijskom programu, sajam Energetika okuplja vodeće domaće energetske firme, institucije i organizacije, ali i brojne elitne inostrane kompanije iz dvadesetak zemalja. S obzirom na prevashodno poslovni karakter sajma, dostignuti nivo od preko 7000 domaćih i inostranih poslovnih posetilaca i profesionalaca, i oko 150 poslovno procesuiranih interakcija među izlagačima, potvrđuje značajnu ulogu i UFI licencu.

13. Međunarodni sajam zaštite životne sredine i prirodnih resursa EcoFair

12 – 14. oktobar, Hala 1

Međunarodni sajam zaštite životne sredine i prirodnih resursa EcoFair najreprezentativniji je skup te vrste u ovom delu Evrope, privredno-edukativna manifestacija sa izuzetnim regionalnim autoritetom. Tematski je posvećen sistemima i mehanizmima zaštite životne sredine, sa posebnim akcentom na „zelenoj ekonomiji“, industriji reciklaže, obnovljivim izvorima energije i upravljanju otpadom.

Izlagački i konferencijski program obuhvataju sve segmente zaštite životne sredine – zemljište, vazduh, vodu, prirodnе resursе, reciklažu, berze ekoloških usluga, ulogu lokalne samouprave, komunalnu opremu, nevladin sektor koji se bavi zaštitom životne sredine…

Radno vreme sve tri manifestacije je od 10 do 17 časova.  

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.