Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Devet života
U bioskopima: Devet života

U bioskopima: Devet života

Od 3. novembra u bioskopima će se prikazivati porodična komedija „Devet života“.

Gledaćemo dvostrukog dobitnika Oskara, Kevina Spejsija, i dobitnicu Zlatnog globusa, Dženifer Garner.

Tom Brand je milijarder, radoholičar, na vrhuncu svoje karijere. Međutim, taj način života ga je udaljio od njegove predivne žene i ćerke Rebeke.

Bliži se jedanaesti rođendan njegove ćerke i ono što je oduvek htela je bila je mačka, koju nikada nije dobila. Tom mrzi mačke, ali kako mu vreme za kupovinu poklona ističe, odlučuje da joj ipak kupi mačku.

U toj potrazi on završava u mističnoj radnji sa ekscentričnim vlasnikom – Feliksom Perkinsom (Kristofer Voken), koji mu predstavlja veličanstvenu mačku, zvanu gospodin Fazipents. Na putu da donese ćerki ljubimca iz snova, dogođa se nešto bizarno i Tom završava zarobljen u telu gospodina Fazipentsa.

Usvojen od svoje porodice kao mačka Fazipents, Tom počinje da gleda na svoj život i porodicu drugim očima. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov i prevod na srpski: Nine Lives / Devet života. Dužina trajanja filma: 87 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2015. Žanr: komedija. Uloge: Kevin Spacey, Jennifer Garner, Christopher Walken. Reditelj: Barry Sonnenfeld.

https://youtu.be/Mx6Jw539Jek

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.