Naslovna » Izlasci » Pozorište » Zabava za najmlađe: Petar Pan na ledu

Zabava za najmlađe: Petar Pan na ledu

Od 23. do 25. decembra u Kombank areni svetski proslavljena trupa Russian Ice Stars predstavlja nam najnoviju adaptaciju čuvene avanture J. M. Barriea – „Petar Pan na ledu“.

Najmlađi će moći da uživaju u avanturama večitog dečaka, Petra Pana i njegovih drugara Vendi, Majkla i Džona, otputuju u magičnu Nedođiju i nauče da lete uz pomoć Zvončice.

„Krenite sa nama gde nastaju snovi i gde se vreme ne planira. Samo pomislite na srećne stvari i vaše srce će leteti na krilima, zauvek, u Nedođiji“, poručuju iz popularne ruske trupe.

Promotivna prodaja ulaznica počinje od ponedeljka, 10. oktobra, i trajaće do 20. oktobra. Ulaznice u promo periodu biće po cenama od 990, 1200, 1500 i 1800 RSD i mogu se naći na svim prodajnim mestima Eventima kao i na blagajnama Kombank arene, Bilet centar Beograda, Doma omladine, Ušće SC kao i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Predstave će se prikazivati u sledećim terminima:
• petak, 23. decembar od 18.30;
• subota, 24. decembar od 11.30, 15.00 i 18.30;
• nedelja, 25. decembar od 11.30 i 15.00.

Petar Pan na ledu

Predstava na ledu koju će videti publika u Srbiji, postoji još od 1993. godine i čine ga ruski profesionalni klizači nekadašnji takmičari nacionalnih, evropskih, svetskih kao i olimpijskih prvenstava. Ruske zvezde na ledu do sada su oživele veliki broj bajki i opera na ledu među kojima su: „Fantom iz opere“, „Karmen“, „Uspavana lepotica“, „Pepeljuga“ i dr.

Jake veze sa ruskim cirkusom uključile su u ove produkcije specijalne akrobatske efekte dajući novu dimenziju i uzbuđenje izvođenjima na ledu u krugu od 360 stepeni. (danubeogradu.rs)

„Blistavno kao Las Vegas“… The Times

„Ova veličanstvena fuzija zvuka, vizuelne umetnosti, kostima, akrobatike, plesa na ledu, koreografije, svetla i dizajna scene, upoznaće vas sa istančanim talentima koje ovaj svet još nije video u ledenim arenama“… Planet

Petar Pan na ledu

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.