Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Artan Lili u Mikseru 25. novembra

Artan Lili u Mikseru 25. novembra

Beogradski noise pop bend Artan Lili održaće u prostoru Mikser House u petak 25. novembra koncert, uz specijalni audio-vizuelni performans, po kojem grupa postaje prepoznatljiva.

Kao predgrupa nastupiće mladi pančevački trio Buč Kesidi, za režiju događaja odgovoran je VJ Izvanredni Bob, a audio produkciju potpisuje Goran Crevar (Digimedia).

U susret beogradskom i predstojećim koncertima u Kragujevcu i Novom Sadu Artan Lili objavljuje singl spot „Samo ja“, koji će se naći i na novom albumu „New Deal“.

Ulaznice po ceni od 800 dinara mogu se kupiti u pretprodaji na blagajni Mikser House-a i u Felix Shop-u, Tržni centar u Sremskoj, I sprat.

Koncert počinje u 21 čas.

Evo najave domaćina, Mikser House-a…

Izmrvite 10 Artana u pola litre Incredible Bob kiseline uz nadzor Buč Kesidi-ja i sve to ubacite u Mikser House 25. novembra, mutite čuku i po i dobićete čisti koktel zadovoljstva! Očekujemo vas!

… i spota kojim Artan Lili upućuje poziv publici

Grupa Artan Lili osnovana je 2013. godine i danas je čine Bojan Slačala, bas i vokal, Marko Ajković, bubanj, Dragan Knežević, gitara i Romana Slačala, vokal i daire. Prvi album “Artan Lili” objavljen je 2015. godine. Bend završene pesme objavljuju sukcesivno, preko Bandcamp platforme u formi singlova. Ovakav metod – singl po singl, u savremenom izdavaštvu smatraju svojom inovacijom.

Pesma sa prvog albuma “Ako stanemo tu” odmah po pojavljivanju zauzela je prvo mesto liste „Diskomera“ Studija B, što je pre toga, u 40 godina postojanja liste, pošlo za rukom samo Bijelom Dugmetu, Ekatarini Velikoj i grupi Kal.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Katarina Vidaković