Naslovna » Izlasci » BAFE 2016 u Beogradu

BAFE 2016 u Beogradu

Od 25. novembra do 3. decembra u Beogradu će biti održan 9. Balkan Art Fashion Event (BAFE), najznačajniji događaj mladih modnih kreatora regiona.

Prva tri dana posetioci će imati priliku da pogledaju trideset pet revija, uz nekoliko pratećih događaja.

Balkan Art Fashion Event je modna manifestacija koja se održava već petu godinu zaredom, a nastala je sa idejom da promoviše prvenstveno domaću, a zatim i regionalnu modnu scenu. Cilj je da se pruži šansa mladim, nedovoljno afirmisanim, dizajnerima da prikažu svoj talenat kako stručnoj, tako i široj publici.

BAFE posebnu pažnju posvećuje pomaganju razvoja onih autora koji modu i odevanje ne shvataju kao samo kao industriju, već i kao svojevrstan umetnički izraz, performans koji se odvija jednako na modnoj pisti i na ulici.

BAFE je u osam prethodnih izdanja okupio gotovo stotinu mladih stvaralaca i prikazao njihove kreacije i talenat u okviru više od sto pojedinačnih i grupnih revija. Poslednje izdanje Balkan Art Fashion Event-a izazvalo je veliku pažnju autora iz zemalja okruženja, zbog čega je BAFE tim odlučio da platformu podigne na regionalni nivo.

Manifestaciju će, 24. novembra od 20.30, najaviti „You spin me rignt round“ žurka, tj. retrospektiva izložbi frizura Zorana Ćumura u klubu Ben Akiba. (danubeogradu.rs)

BAFE 2016 - program

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.