Naslovna » Izlasci » Sport » Fudbal: Super liga Srbije, 17. i 18. kolo

Fudbal: Super liga Srbije, 17. i 18. kolo

U nerednih deset dana igraju se dva kola Super lige Srbije. Nacionalno fudbalsko prvenstvo nastavlja se redovnim 17. vikend kolom, a zatim se u sredu igraju utakmice 18. kola.

U 17. kolu dva beogradska tima su domaćini – Partizan i Voždovac. Voždovac u uvek zanimljivom komšijskom derbiju dočekuje ekipu Rada, koja će imati i punu podršku svojih navijača.

U petak 25. novembra u 17 časova počinje susret u Humskoj između Partizana i kruševačkog Napretka. Ekipa gostiju, trenutno četvrta na tabeli, dolazi sa ambicijama da izbori maksimum u duelu sa beogradskim rivalom, posle poraza od Crvene zvezde u prošlom kolu u Kruševcu.

Dan kasnije, u subotu 26. novembra u 13 časova “na krov” u Zaplanjskoj u goste Voždovcu, koji je 11. na tabeli, dolazi tim Rada, trenutno samo dva boda i jedno mesto bolji.

Raspored utakmica 17. kola

Petak, 25. novembar

Partizan – Napredak… 17.00

Subota, 26. novembar

Bačka – Vojvodina… 13.00
Novi Pazar – Javor Matis… 13.00
Radnik – Čukarički… 13.00
Radnički – Spartak… 13.00
Voždovac – Rad… 13.00
Mladost – Borac… 13.00
Metalac – Crvena zvezda… 15.00

U 18. kolu, koje je na programu u sredu 30. novembra, igraju se tri utakmice u Beogradu. Crvena zvezda dočekuje Mladost iz Lučana, ekipu koja se korak po korak penje u sam vrh tabele.

Fudbaleri Rada imaju za protivnika takođe jaku ali, pokazalo se na utakmici sa Čukaričkim, ne i nepobedivu ekipu Radničkog iz Niša, a Čukarički će odmeriti snage sa ekipom Novog Pazara, motivisanom da se što više udalji sa dna tabele.

Raspored utakmica 18. kola

Sreda, 30. novembar

Napredak – Metalac
Crvena zvezda – Mladost
Borac – Voždovac
Rad – Radnički
Spartak – Radnik
Čukarički – Novi Pazar
Javor Matis – Bačka
Vojvodina – Partizan

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Katarina Vidaković