Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Gde i kako dočekati Novu 2017. godinu sa voljenom osobom
Gde i kako dočekati Novu 2017. godinu sa voljenom osobom

Gde i kako dočekati Novu 2017. godinu sa voljenom osobom

Svake godine novogodišnji i božićni praznici donose novu, jedinstvenu euforiju u naše domove, ali i u živote generalno.

Svake godine obećavamo nešto novo, ili možda nešto staro, isto kao i do sada, ali važno je da obećavamo, što sebi, što svojim najmilijima.

Sa željom za boljim životom, za zdravljem, ljubavlju i što više smeha, mi ulazimo u svaku narednu godinu. Želje se produbljuju i uglavnom se trudimo da zaboravimo sve ono ružno iz stare godine, i gledamo kako da nam nova bude bolja, uspešnija i da nam donese svačega lepog.

Gde dočekati Novu godinu

Ukoliko dolazak nastupajuće 2017. godine želite da provedete nasamo sa svojim partnerom ili pak sa njim, ali u nekom većem društvu, možda je vreme da već krenete sa organizovanjem fešte.

U zavisnosti od toga šta vi i vaš partner volite, a pretpostavljamo da su vam interesovanja u najmanju ruku slična, možete izabrati neke od narednih predloga koje ćemo vam dati a koje, ukoliko vam se dopadaju, možete usvojiti.

1. predlog

Ukoliko ste rešeni da nasamo dočekate Novu godinu sa svojim novim dečkom ili devojkom, možda bi bilo lepo da mu/joj priredite kakvo iznenađenje. Bez obzira da li ste se dogovorili da to bude uz televiziju i obične grickalice, pod ćebetom, uvek se možete potruditi da unesete malo promena i inovativnosti u vaš odnos.

Tako, možete ga/je iznenaditi nekom romantičnom večerom, tako što ćete baš vi spremiti neko lepo jelo. Naravno da to ne mora da bude ništa preterano, jer ipak je dogovor bio klasično veče, ali lepo uređen sto, vino i dve visoke čaše, nikome neće zasmetati.

Ako je potrebno da šarmirate svoju devojku, savetujemo momcima da ne izostane niti koja crvena ili purpurna ruža. Takođe, ako već volite da poklanjate, lep gest bio bi i pokloniti joj neki lep komad belog zlata.

Devojke, uvek možete urediti svoju kosu u izazovne lokne, obući sexi komad veša, staviti koju kap omiljenog parfema i ako tako dočekate svog dragog na vratima, biće i te kako oduševljen. Pustite neku romantičnu muziku, uzmite u ruke dve vinske čaše i omiljeno vam vino i otvorite mu.

2. predlog

Ako ste već planirali da Novu godinu proslavite zajedno, ali u društvu prijatelja, sedeljke kod kuće su dobar predlog, jer uvek će se pretvoriti u dobru zabavu i dobro druženje. Nabavite muziku koja svima prija, grickalice, slatkiše i dovoljno sokova i ostalog pića, i uz poneku kap alkohola u kućnoj varijanti se možete i te kako opustiti i dobro provesti.

Sa društvom je provod zagarantovan i u nekom od lokala u gradu. Kafana, restoran, klub uvek obezbeđuju dobru atmosferu, osobito jer kod svih prisutnih vlada novogodišnja euforija. Naravno, ekipa sa malo dubljim džepom može proslaviti novogodišnju noć i u nekom od fensi mesta u gradu koja svake godine organizuju dočeke sa dobro poznatim lokalnim domaćim izvođačima.

3. predlog

Ako ste ljubitelj putovanja, doček nove godine u nekoj drugoj zemlji je idealan predlog za vas. Možete naravno putovati sami, sa svojim izabranikom, ili u većem društvu. Ako ste odabrali da na ovaj način dočekate novu godinu, pogledajte na vreme neke od angažmana koje vam agencije nude i možete proći čak sasvim povoljno.

I te kako su poslednjih godina popularni dočeci na svim većim Evropskim trgovima. Beč, Prag, Budimpešta, Rim, samo su neke od destinacija koje su najposećenije tokom novogodišnje noći. Tu se okupljaju ljudi sa svih strana sveta, gde uz dobru muziku, piće koje greje i brojne zanimacije i grickalice u okviru novogodišnjih vašara, dočekuju novu i lepšu buduću godinu. Nezaobilazan je naravno i vatromet koji ukrašava svaki trg ovoga sveta, uz naravno i neizostavno takmičenje čija će svetlost biti lepša.

4. predlog

Jedan od predloga koji nikako nemojte odbaciti, jeste da ovu noć provedete na večeri kod svojih ili njegovih roditelja. Možda vam ovo zvuči dosadno, ali, možda je baš ova noć idealna za upoznavanje i zbližavanje, jer su ipak svi lepo i euforično raspoloženi.

Kićenje jelke u društvu svog partnera, odabir najlepših ukrasa, poseta novogodišnjim štandovima u gradu, sajmovima koji vam nude sve i svašta, idealan je način da provedete ove divne dane.

Takođe, ovo je period kada u gradovima nema prevelikih gužvi. Zato se možete u miru prošetati ulicama i trgovima ili pak rečnim obalama. Možete otputovati i negde na zimovanje i dočekati novogodišnju noć okruženi snegom. Važno je da ste sa ljudima koje volite iskreno i koji isto tako vole vas.