Naslovna » BG servis » Konkurs za najlepše okićenu stambenu fasadu ili terasu

Konkurs za najlepše okićenu stambenu fasadu ili terasu

Gradske vlasti raspisuju konkurs za najlepše okićenu stambenu fasadu ili terasu u Beogradu, koja će biti okićena u skladu sa predstojećim praznicima.

Konkurs biti raspisan za najlepše okićene fasade novogodišnjom rasvetom i dekoracijom stambenih zgrada, takođe i za okićene fasade stambenih kuća, kao i za one terase koje na taj način doprinose celokupnom svečarskom ambijentu u Beogradu.

Građani će moći da se prijavljuju od 15. novembra do 5. decembra, na telefone Beokom servisa: 0800110011 (besplatan poziv za Telekom mrežu), i za sve ostale mreže na broj telefona 011/3090-007.

Komisija, u kojoj će biti predstavnici JKP „Javno osvetljenje“, Sekretarijata za energetiku, Sekretarijata za komunalno stambene poslove, JKP „Zelenilo Beograd“ i Beokom servisa, obilaziće, od 5. do 15. decembra prijavljene lokacije.

Rezultati se očekuju oko 20. decembra, kao i dodela nagrada od Gradske uprave Grada Beograda.

Nagrade za prva mesta u svakoj od tri kategorije (najlepše okićena terasa, fasada zgrade i najlepše okićena kuća) biće novčana.

U noći između 10. i 11. novembra uključena je kompletna svečana novogodišnja rasveta na 51. lokaciji širom grada, uključujući i niz novih mesta koja su po prvi put osvetljena rasvetnim elementima najnovije generacije.

Od 1. decembra počinje da se intezivno odvija novogodišnji program širom prestonice. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.