Naslovna » BG servis » Konkurs za najlepše okićenu stambenu fasadu ili terasu

Konkurs za najlepše okićenu stambenu fasadu ili terasu

Gradske vlasti raspisuju konkurs za najlepše okićenu stambenu fasadu ili terasu u Beogradu, koja će biti okićena u skladu sa predstojećim praznicima.

Konkurs biti raspisan za najlepše okićene fasade novogodišnjom rasvetom i dekoracijom stambenih zgrada, takođe i za okićene fasade stambenih kuća, kao i za one terase koje na taj način doprinose celokupnom svečarskom ambijentu u Beogradu.

Građani će moći da se prijavljuju od 15. novembra do 5. decembra, na telefone Beokom servisa: 0800110011 (besplatan poziv za Telekom mrežu), i za sve ostale mreže na broj telefona 011/3090-007.

Komisija, u kojoj će biti predstavnici JKP „Javno osvetljenje“, Sekretarijata za energetiku, Sekretarijata za komunalno stambene poslove, JKP „Zelenilo Beograd“ i Beokom servisa, obilaziće, od 5. do 15. decembra prijavljene lokacije.

Rezultati se očekuju oko 20. decembra, kao i dodela nagrada od Gradske uprave Grada Beograda.

Nagrade za prva mesta u svakoj od tri kategorije (najlepše okićena terasa, fasada zgrade i najlepše okićena kuća) biće novčana.

U noći između 10. i 11. novembra uključena je kompletna svečana novogodišnja rasveta na 51. lokaciji širom grada, uključujući i niz novih mesta koja su po prvi put osvetljena rasvetnim elementima najnovije generacije.

Od 1. decembra počinje da se intezivno odvija novogodišnji program širom prestonice. (Beoinfo)