Naslovna » Izlasci » Festivali » MH: Dečiji Festival šonjavka i štreberke
Dečiji festival šonjavka i štreberke

MH: Dečiji Festival šonjavka i štreberke

U nedelju, 4. decembra od 12.00 do 15.00, u Mikser House-u biće organizovan dečji Festival šonjavka i štreberke.

Manifestacija je nastala po najpopularnijim dečjem serijalima knjiga „Dnevnik šonjavka“ i „Dnevnik štreberke“.

Decu će zabavljati animatori i glumci iz glumačkog studija „Bis“, a očekuje ih zabava, kvizovi, edukativne igre, crtanje, pokloni i još mnogo toga!

Otkrijte zašto je „Dnevnik šonjavka“ najpopularniji roman u stripu zbog kojeg su milioni dece širom sveta počeli da čitaju.

„Dnevnik šonjavka“ nije klasičan strip, ali ni knjiga, već nešto između, tačno po meri današnjeg deteta. Brz, dinamičan i duhovit, „Dnevnik šonjavka“ sadrži puno ilustracija i gegova koje s tekstom čine štivo koje nepogrešivo privlači pažnju dece a savremeni, inteligentni humor, naročito je privlačan deci u ranom pubertetu.

Junak ovog serijala je dečak Greg Hefli koji na svom putu odrastanja nailazi na mnogobrojne prepreke. Greg nije savršen već običan dečak, sa uobičajenim problemima, a zbog načina na koji opisuje svoje dogodovštine, knjiga je podjednako zabavna i odraslima.

Ovaj serijal je objavljen u tridesetak zemalja. Snimljena su tri filma, a trenutno je u produkciji i četvrti, koji će se bazirati na knjizi „Dnevnik šonjavka 9 – Dugo putovanje“ koji možete očekivati u izdanju Derete oko Nove godine.

Odmah pošto je objavljen, 2007, „Dnevnik šonjavka“ je postao najčitanija dečja knjiga u Americi, a ubrzo i u ostalim delovima sveta. Do sada, izdavačka kuća Dereta objavila je sedam nastavaka „Dnevnik šonjavka“, a u pripremi su i ostali.

Avanture ovog neobičnog dečaka pomogle su milionima dece da se identifikuju s njim i shvate da je svako poseban na svoj način.

Prijava: Putem Facebook grupe Dnevnik šonjavka fan-klub ili na telefon 063/311-947. Broj mesta je ograničen. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.