Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » MH: Joe Armstrong, 24. novembar

MH: Joe Armstrong, 24. novembar

Veteran berlinskog underground rock and roll-a, Joe Armstrong, nastupiće u Mikser House-u, 24. novembra od 21.00.

Jedan od najautentičnijih vokala današnjice, svoj muzički rad započeo je sa samo 16 godina, kako bi zaradio novac za prve ploče, a od tada je njegova muzička karijera krenula uzlaznom putanjom i traje više od 20 godina! Od 1991. godine konstantno nastupa širom Evrope i Severne Amerike.

Njegov specifičan zvuk, način pisanja i neverovatan glas učinili su ga jednim od najprepozantljivijih izvođača današnjice. Joe je, između ostalog, svirao u bendovima poput Impure Thoughts, The Methylated Spirits, The Purple Rizla Experience, The Oul’ Bog Warriors, Ringwurm, The Jacobites, Nikki Sudden and the Last Bandits i The Inside Tracks.

Joe Armstrong trenutno promoviše njegov prvi solo album koji nosi naziv „New Planet“, a objavljen je u aprilu 2016. Album sadrži deset novih pesama, od kojih je tri pisao njegov dugogodišnji prijatelj Mark Mulholland. Ova turneja specifična je i po tome što Armstrong nastupa u različitim formatima, uključujući solo, ponekad sa mandolinom (Klod Kan) i ponekad sa punim opsegom, uključujući akustičnu gitaru, bas i bubnjeve.

Ulaznice za koncert se mogu nabaviti u pretprodaji na svim prodajnim mestima Gigstix-a po ceni od 350 RSD, dok će na dan koncerta biti dostupne samo na ulazu po ceni od 500 RSD. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.