Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Mikser: Koncert grupe ZAA 26. novembra

Mikser: Koncert grupe ZAA 26. novembra

Kruševački bend ZAA je u subotu 26. novembra pred beogradskom publikom, u prostoru Mikser House.

Za kraj uspešne 2016. godine, koju je posebno obeležio nastup Sanje Vučić, vokala grupe, na Evroviziji, ZAA objavljuje singl “Trouble” i kreće na mini turneju po Srbiji. Posetioci će imati priliku u Mikseru premijerno da čuju ovu i druge nove pesme, kao i hitove poput numera „Unconditional Love“, „Irie&Kool“, „We“, „Good Things”…

Spot “Trouble” (“Nevolja”) je, inače, live nastup i prva pesma sa četvrtog studijskog albuma koji je u pripremi.

U nastup ZAA publiku će uvesti beogradska grupa Itch. Itch uskoro objavljuju svoj drugi album za izvadačku kuću iz SAD. Ove godine su imali zapažen nastup na Belgrade Beer Festu.

Koncert počinje u 22 časa.

Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji na svim prodajnim mestima Gig Stix-a po ceni od 700 dinara, dok će na dan koncerta biti dostupne samo na ulazu, po ceni od 800 dinara.

„Radujemo se predstojećem koncertu u Mikser Hausu, kada ćemo se po drugi put ove godine sresti sa beogradskom publikom koju mnogo volimo! Očekujte omamljujuću energiju i mnogo dobru svirku“, poručuje Sanja Vučić.

Za sve koji budu sprečeni da uživaju u beogradskom koncertu, najbliža lokacija je Novi Sad, gde ZAA nastupa u petak 23. decembra, u „Gerila“ baru.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Katarina Vidaković