Naslovna » Izlasci » Festivali » November Wine Fest u hotelu Zira
November Wine Fest
Foto: Shutterstock

November Wine Fest u hotelu Zira

Međunarodni festival vina – November Wine Fest biće održan 4. i 5. novembra, u hotelu Zira, u cilju umrežavanja vinara, distributera kao i otvaranja E-trgovine vinom.

Na festivalu će se predstaviti više od 60 renomiranih vinarija koje će imati priliku da ojačaju veze i saradnju, u prisustvu vinara svih zemalja regiona. Festival će proizvođačima vina omogućiti pristup svim neophodnim institucijama, kompanijama i ekspertima, koji mogu da unaprede njihovu proizvodnju i obezbede bolji plasman njihovih proizvoda. Cilj je da se postignu standardi zemalja sa razvijenim tržištem vina i postave najviši standardi u našoj zemlji.

Posebna i ekskluzivna novina za vinare, koji ne nastupaju ovom prilikom, je mogućnost da se predstave on-line na sajtu i platformi u toku trajanja samog sajma.

Berza vina, aukcije, radionice…

Prvi dan festivala (12.00-19.30) biće posvećen profesionalnoj publici, uključujući izlagače – vinare, dobavljače opreme i sredstava za proizvodnju, stručnjaka iz oblasti vezanih za proizvodnju i distribuciju vina i kupaca (horeca, distributeri, vinski podrumi…), kao i predstavnici privrednih komora i ambasada.

Predviđeno je i pokretanje pilot projekta prve vinske berze u regionu, zasnovane na naprednoj softverskoj platformi. Berza će unaprediti način poslovanja na vinskom tržištu i omogućiti značajno smanjenje troškova, povećati obim poslovanja i eliminisati geografske prepreke. Preko ove platforme vinari će imati priliku da ponude proizvode iz svog asortimana za prodaju. Vinarima će biti omogućene posebne sale za poslovne sastanke sa neophodnim nivoom privatnosti za prezentaciju poslovnih mogućnosti.Alkohol može biti štetan po zdravlje!

Drugi dan November Wine Fest-a (13.00-19.30) biće otvoren za širu javnost i uključivaće kulturno-umetnički program. Predviđena je vaučerska prodaja vina, sa sajamskim popustom. Festival će biti upotpunjen humanitarnom akcijom.

Organizovaće se i „živa“ aukcija vina oba dana festivala.

Tokom svakog dana festivala će biti održana po tri panela sa temama relevantnim učesnicima sajma, u organizaciji Centra za razvoj regionalnog turizma i ekologije.

Ova organizacija ima uspešno realizovane projekte na polju prepoznavanja strateških poslovnih potencijala i njihovog konkretnog razvoja. Takođe, oba dana festivala će biti održane po četiri radionice – masterklas, sa dokazanim ekspertima. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.