Naslovna » Izlasci » Akcije » Novogodišnja žurka za ljubimce u Delta City-ju

Novogodišnja žurka za ljubimce u Delta City-ju

U nedelju, 27. novembra od 15.00, u atrijumu Delta City-ju biće organizovana novogodišnja žurka za ljubimce.

Nova godina se bliži, a u susret predstojećim praznicima biće organizovano ovo veselo druženje za kućne ljubimce. Pored zabavnog programa i brojnih animacija, sve ljubimce očekuje i druženje sa Deda Mrazom u okviru koga će dobiti i zaslužene novogodišnje poklone.

Kao i prethodnih godina, i ovaj događaj će biti humanitarnog karaktera. Svi koji žele da pomognu, mogu doneti paketić za kuce i mace Beograda koji nemaju svoje domove i tako i njima ulepšaju dolazeće praznike. Hrana, poslastice, igračke, prostirke, stari povoci i amovi, sve je dobrodošlo.

Posetioce najveće novogodišnje žurke za ljubimce očekuju i brojni edukativni sadržaji, koji će posebno biti interesantni deci i njihovim roditeljima. Na događaju će, između ostalih, biti sproveden i projekat „Plavi pas“, koji za cilj ima učenje dece pravilnom ophođenju prema psima a predstaviće se i fondacija za pomoć najmlađima „Podrži život“.

Vlasnici koji još nisu prijavili svoju kucu, macu, morsko prase, papagaja, kornjaču, hrčka, feretku, iguanu, apsolutno bilo kog ljubimca, za druženje sa Deda Mrazom u Beogradu, to mogu učiniti do petka 25. novembra putem sajta www.petface.net.

Detaljnije informacije i prijave možete pronaći na društvenoj mreži www.petface.net koja i ove godine učestvuje u organizaciji ove novogodišnje žurke. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.