Naslovna » Izlasci » Pozorište » Premijera: „Istinita fantastika“ u klubu Ben Akiba

Premijera: „Istinita fantastika“ u klubu Ben Akiba

Premijere stand up predstave Nikole SIlića i Aleksandra Perišića „Istinita fantastika“ održaće se 24. novembra od 20.30 u Ben Akibi.

U Braće Krsmanovića 6 te večeri dvojica komičara koji su zašli u svoje tridesete godine, shvatiće da su lepši i pametniji od svih drugih i da zaslužuju da vladaju svetom. A poseduju svu sposobnost polupismenog avokada.

Od ambicija do frustracija, život, smrt, i sve nebitno između, povešće vas na komično putovanje u kome je linija između smisla i ludila proizvoljna kriva a granice između istine i fantastike postaju nebitne… ako znaš iz kog ugla da gledaš.

Aleksandar i Nikola su deo „prve postave“ Standup.rs, organizacije koja je osnovala scenu stand up komedije u Srbiji.

Aleksandar Perišić je i prvi komičar ove organizacije i prvi pobednik open mic takmičenja, poznatih i kao Večeri otvorenog mikrofona, gde se pre šest godina, pojavio i pobedio.

Nikola Silić je već na sledećem otvorenom mikrofonu postao deo organizacije. Iza sebe imaju nekoliko stotina nastupa, rad na televiziji u emisiji „Stand up & more“ koja se emitovala na kanalu Comedy central Extra, takođe su deo kreativnog tima emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.

Aleksandar Perišić je neko koga od početka karijere vezujemo za crni humor, a Nikola Silić je opet ekspert za isti. Možda će ovo istinito fantaziranje da nam otvori neke čakre. (danubeogradu.rs)