Naslovna » Izlasci » Sport » „Trofej Beograda“ u kik boksu, 12. novembra
Trofej Beograda u kik-boksu
Trofej Beograda u kik-boksu

„Trofej Beograda“ u kik boksu, 12. novembra

Tradicionalni „Trofej Beograda“ u kik boksu biće održan u subotu, 12. novembra od 11.00, u hali Sportskog društva Radnički na Crvenom krstu.

Reč je o takmičenju u disciplini „low kick“ za juniore, seniore i kadete u organizaciji Kik boks saveza Beograda a pod pokroviteljstvom Sekretarijata za omladinu i sport.Za dž

– Ponosni smo na činjenicu da je ovo takmičenje sa pravom postalo međunarodno jer su se, pored domaćih učesnika, ponovo prijavili i takmičari iz regiona. Našim klubovima je maksimalno olakšan rad jer ne plaćaju članarine i koatizacije Kik boks savezu Beograda, pa samim tim možemo da se pohvalimo sve većem broju klubova ali i samih takmičara. Zadatak svih nas je da sklonimo decu sa ulice i odvojimo od kompjutera, a njihovu snagu i energiju usmerimo na ring i zdrav duh, tako da ćemo u budućnosti mnogo više pažnje poklanjati pionirima – izjavila je Stanka Pejović, predsednik Kik boks saveza Beograd i vicešampion sveta podsetivši i na to da je kik boks najtrofejniji sport u Srbiji.

Radnički će ugostiti 108 takmičara iz 15 klubova, a ulaz za sve posetioce je blesplatan. (danubeogradu.rs)