Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Toro
U bioskopima: Toro

U bioskopima: Toro

Od 17. novembra u domaćim bioskopima prikazivaće se akcioni film „Toro“.

Šta biste sve uradili za rođenog brata? Da li je vaša ljubav toliko snažna da biste prekršili principe i život stavili na kocku, samo da biste ga spasli? Čak i kad znate da je vaš brat negativac?

Toro je bivši robijaš, odlučan da posle petogodišnje zatvorske kazne započne nov, pošten život. Ali ne lezi vraže…

Da je lakše ponovo nabaciti lisice nego ih skinuti sa ruku, podsetiće ga rođeni brat Lopez. Upravo onaj koji ga je ostavio na cedilu, kad su zajedno sa starijim bratom pali tokom poslednje pljačke. Toro je završio iza rešetaka, dok im je burazer platio glavom.

Jednog dana Lopez se pojavljuje na njegovom pragu s molbom da mu pomogne da vrati mafiji novac koji joj duguje. Toro će ga najpre najuriti, rešen da ostane na putu preobraženja. Ali kad mu gangsteri kidnapuju bratanicu Dijanu, Lopezovu maloletnu ćerku, Toro odlučuje da se vrati u svet nasilja, opasnosti i bekstva.

Sledi 48 sati vrtoglave jurnjave, prepune pucačine i akcije od koje zastaje dah, po prelepim predelima Andaluzije, začinjene španskim gitarama i neodoljivim flamenkom… Prošlost je došla da naplati stari dug. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov i prevod na srpski: Toro / Toro. Dužina trajanja filma: 100 minuta. Država i godina proizvodnje: Španija / 2016. Žanr: triler, akcija. Uloge: Mario Casas, Luis Tosar, Ingrid García Jonsson. Reditelj: Kike Maíllo.