Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Željko Vasić u Sava centru

Željko Vasić u Sava centru

U subotu, 24. decembra od 20.00, u velikoj dvorani Sava centra nastupiće Željko Vasić.

Cene ulaznica su i 1.200, 1.600 i 2000 RSD.

Popularni pop pevač ponovo će se družiti sa svojom publikom u Sava centru. Ovim koncertom podsetiće na stare hitove, ali i predstaviti pesme sa novog albuma „Nema dalje“.

Debitovao je pre šesnaest godina na festivalu „Sunčane skale“ pesmom „Žena kao ti“ koja je vremenom postala evergrin domaće pop muzike. Maxi singl „Intro“ sa četiri pesme koji je objavio 2004. zabeležio je veliku popularnost i tiraž, a potvrdu svoje popularnosti i kvaliteta Željko Vasić je dobio već naredne godine kada je na Beoviziji nagrađen za najbolje debitantsko izdanje.

Usledila su brojna priznanja najeminentnijih domaćih TV i radio stanica. Posle nekoliko meseci studijskog rada, krajem 2006. godine, Željko Vasić je objavio novi singl „Samo moja“, pesmu koja je kao naslovna numera najavila njegov drugi studijski, ali i prvi standardni album koji je objavljen u junu 2008. godine. Sa aktuelnog CD-a Željko je publici predstavio čak pet video spotova, a nedugo zatim dobio je priznanje za Pop pevača godine na Radijskom festivalu.

Tokom 2012. objavio je hit singlove „Zanjiši kukovima“, „Voli me i ne voli me“, „Željo moja jedina“, a album „Letnji intemezzo“ objavljuje 2013. Brojne nagrade i koncertne turneje obeležile su proteklih nekoliko godina Željkove karijere, a u maju 2016. izdavačka kuća „Pop music“ objavila je album „Nema dalje“ i CD sa koncertom Željka Vasića iz Sava centra 2013. godine čemu su prethodili i brojni spotovi koje je snimio za pesme koje su za kratko vreme postale hitovi („Kada spavaš“, „Lako je umreti“, „Nema nikoga dugo“, „Jugoslavija“, „Na pola metra“…), dok je duet sa Ninom Badrić „Lozinka za raj“ postigao veliku popularnost na celom Balkanu. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.