Naslovna » Avio karte » Air Serbia: Jeftinije avio karte – Happy Friday (2. decembar 2016)
Jeftinije avio karte: Brisel (foto: Shutterstock)
Brisel (foto: Shutterstock)

Air Serbia: Jeftinije avio karte – Happy Friday (2. decembar 2016)

Danas, 2. decembra do 20.00, Air Serbia u okviru akcije „Happy Friday“ nudi jeftinije avio karte iz Beograda do popularnih evropskih destinacija.

U ponudi su jeftinije avio karte za putovanja sa Aerodroma „Nikola Tesla“ Beograd u ekonomskoj klasi.

Pogledajte cene za povratne letove:

✈ Beograd – Solun od 119 €
✈ Beograd – Larnaka od 139 €
✈ Beograd – Brisel od 149 €

Ponuda „Happy Friday“ važi za putovanja od 5. decembra 2016. do 31. marta 2017. godine osim od 16. decembra 2016. do 10. januara 2017. godine.

Date su cene sa svim taksama osim troškova za izdavanje karte koji se razlikuju u zavisnosti od mesta i načina kupovanja karata. Promotivna ponuda važi za putovanja koja obuhvataju noć subota na nedelju ili najmanje trodnevni boravak. Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust za decu neće se primenjivati. Za bebe se plaća 10 odsto od cene karte bez taksi.

Na aerodrom je potrebno doći dovoljno rano, da bi mogli na vreme da završite svoju prijavu na let. Prijavljivanje na let zaključuje se 45 minuta pre poletanja za letove unutar Evrope i do Bliskog istoka kao i 60 minuta za letove do SAD-a. Izlaz za ukrcavanje se zatvara 20 minuta pre poletanja za letove unutar Evrope i do Bliskog istoka i 40 minuta za letove do SAD-a.

Kupovina je moguća preko našeg Call centra na 011 310 89 82.

Saveti: kako kupiti što jeftinije avio karte

• Brzina je važna. Pratite ponude kompanije Air Serbia svakog petka na ovoj stranici.

• Veća je ušteda ako kupujete avio karte što ranije možete – tako ćete uštedeti najviše novca. Što je kalendarski „dalji“ vaš let – to su avio karte jeftinije.

• Preporuka je da se ne putuje vikendom – čak i u okviru ove promocije cene su veće za 10 evra po pravcu, a popust za decu i bebe ne važi.

• Imajte na umu da neki gradovi imaju dva ili više aerodroma koji su bliži ili udaljeniji od centra grada.

• Obratite pažnju da li je direktan let ili let sa presedanjem, kao i koliko je vreme između dva leta na tranzitnom aerodromu.

• Obratite pažnju i na plan puta jer neke avio kompanije za deo puta koriste autobuse ili vozove. (danubeogradu.rs)