Naslovna » Izlasci » Belgrade Winter Magic na Savskoj promenadi

Belgrade Winter Magic na Savskoj promenadi

Do 15. februara na Savskoj promenadi biće otvoren Belgrade Winter Magic.

Manifestacija je otvorena sinoć uz koncert Dečjeg hora RTS-a, klovnove, klizalište, Deda Mraza i novogodišnje paketiće.

Beograđani će moći da posete ovu prazničnu manifestaciju i uživaju u klizanju, scenografiji zamka, dešavanjima na pozornici i mnogobrojnim drugim sadržajima koje nudi Belgrade Winter Magic na Savskoj promenadi.Za dž

Belgrade Winter Magic na Savskoj promenadi

Belgrade Winter Magic otvorio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

– Ovo je još jedno klizalište koje se otvara u našem gradu, još jedan kutak za novogodišnje praznike i pozivam sve naše sugrađane i goste Beograda da posete i ovo mesto i da uživaju u lepoj atmosferi u Beogradu. Deo prihoda od novogodišnjih praznika Grad Beograd pokloniće Roditeljskoj kući za decu obolelu od raka „Zvončica“ i udruženju „Debra“ koja okuplja „decu leptire“. Deo prihoda će ići ovim udruženjima a sa druge strane nastavićemo da ulažemo u novogodišnje dočeke jer je to povezano, i koliko zaradimo toliko ćemo i moći da ulažemo u autobuse, vrtiće, humanitarne akcije. Najmanja suma koju će grad donirati biće dva miliona dinara. (Beoinfo)

Belgrade Winter Magic na Savskoj promenadi Belgrade Winter Magic na Savskoj promenadi

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.