Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » DOB: The Bestbeat – prednovogodišnji koncert

DOB: The Bestbeat – prednovogodišnji koncert

U petak, 23. decembra od 21.00, The Beatles tribute sastav The Bestbeat održaće tradicionalni prednovogodišnji koncert u Velikoj sali Doma omladine Beograda.

Ove godine program je posvećen legendarnom albumu „Revolver“, koji je objavljen početkom avgusta 1966. godine. U mnogim izborima za najbolji album svih vremena našao se u prvih pet mesta, a neretko mu se dodeljuje i posebna počasna pozicija.

Ulaznice su u pretprodaji, po ceni od 500 RSD, preko Eventim mreže.

Od ranih dana u klubu Cavern do krova izdavačke kuće Apple, The Bestbeat nas vode na magičnu turneju kroz šezdesete godine i muziku najbolje grupe dvadesetog veka.

Program se sastoji od izvođenja pesama koje su proslavile The Beatles i promenile epohu i neće ostaviti ravnodušnim kako njihove fanove tako i publiku koja samo želi da provede jedno lepo veče za vikend. Nema bolje rok muzike od ove, i to ćemo se još jednom uveriti tokom verne rekonstrukcije doba u kome je ova grupa delovala, a po čemu su The Bestbeat poznati širom sveta. Nastupajući sve više po velikim festivalima i manifestacijama, klubovima i gradskim trgovima, ovaj beogradski kvartet se poslednjih godina uvrstio u najbolje kontinentalne atrakcije ovog tipa.

Ovogodišnja specijalna poslastica jeste obeležavanje pedeset godina legendarnog albuma „Revolver“, jednog od najznačajnijih albuma u istoriji popularne muzike koji je sa sobom doneo neke od najpoznatijih pesama ove grupe i definitivno ih pretvorio u svetski fenomen.

The Bestbeat će za ovu priliku pripremiti izvođenje ove čuvene ploče uz uobičajeni set najpoznatijih hitova Fab Four. Dva sata muzike Džona, Pola, Džordža i Ringa i njihova poruka ljubavi, mira i razumevanja koja putuje već pedeset godina, dovoljni su razlozi da se prepustite i provedete veče u slavljeničkom, predprazničnom raspoloženju. Svima vama koji iskreno verujete da je „sve što nam je potrebno ljubav“, The Bestbeat i Dom omladine Beograda žele da uživate u koncertu i provedete novogodišnje praznike u najlepšem raspoloženju. (danubeogradu.rs)