Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Elektropionir: On Tour slavi peti rođendan

Elektropionir: On Tour slavi peti rođendan

U četvrtak, 22. decembra od 20.00, u klubu Elektropionir sastav On Tour proslaviće koncertom peti rođendan.

U rečima MC Taylora krije se sva tajna benda On Tour: „You can’t chose your blues, but you might as well own them“. Baš tu, gde iskrenost pobeđuje virtuoznost, počinje njihovo putovanje.

Pre tačno pet godina održali su prvi koncert, i ovog decembra, posle dva albuma (On Tour i Folkrock) i stotinak nastupa, mala trojka podvlači crtu, ponovo kreće na put od Jadranskog do Panonskog mora i vraća se kući u rodni grad da proslavi pravi mali jubilej.

Rođendanski nastup On Tour-a u Beogradu uvek bude nešto posebno, skupe se svi prijatelji, a često se na bini nađu i kolege muzičari i sviraju stare voljene pesme, u nekim novim aranžmanima, neke nove pesme. Na koncertu u Elektropioniru specijalni gosti biće mlada grupa In absendias.

​​Takođe, posetioci koncerata na ovoj rođendanskoj Onturnejici biće u prilici da po prvi put nabave proširena DIGIpack CD izdanja oba On Tour albuma u izdanju Ammonite Records. (danubeogradu.rs)

On Tour nastupi

16. decembar (21.00)… Umag, Buoni Amici
17. decembar (21.00)… Trieste, Mushroom bar
18. decembar (18.00)… Zagreb, Design District
22. decembar (20.00)… Beograd, Elektropionir
23. decembar (22.00)… Novi Sad, Shkripa pub

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.