Naslovna » Izlasci » Shopping » Kreativni centar: Novogodišnji knjigopaketići sa popustom
Novogodišnji knjigopaketići

Kreativni centar: Novogodišnji knjigopaketići sa popustom

Do 14. januara u prodaji su novogodišnji knjigopaketići koje je pripremio „Kreativni centar“.

Svima koji žele da povodom predstojećih praznika obraduju svoje najdraže dobrim knjigama, predlažemo novogodišnje knjigopaketiće po specijalnim, veoma povoljnim cenama – s popustom od 30% do 80%.

Reč je o pažljivo odabranim i lepo upakovanim knjigama namenjenim različitim uzrastima. U ponudi je više od 30 različitih paketića – po nekoliko kompleta knjiga za mališane koji se tek upoznaju s knjigama, potom za decu predškolskog uzrasta, kao i za mlađe i starije osnovce i tinejdžere.

Ove godine i odrasli mogu izabrati knjigopaketić za sebe ili svoje prijatelje. U svakom paketu nalazi se od tri do šest knjiga, a postoji i specijalni paketić koji sadrži samo luksuzno izdanje – Sportsku enciklopediju.

Svi knjigopaketići mogu se naći u Klubu knjižari „Kreativni centar“ (TC „Eurocentar“, Makedonska 30 / Dečanska 5). Za one koji nisu iz Beograda ili im je jednostavnije da kupuju preko interneta na sajtu www.kreativnicentar.rs mogu pronaći izbor od 12 paketića, takođe namenjenih svim uzrastima.

Iz ove izdavačke kuće stiže još jedna lepa vest. Počela je podela kalendara „Kreativnog centra“ za 2017. godinu. Uz svaku kupovinu u Klubu knjižari „Kreativni centar“ ili preko sajta www.kreativnicentar.rs svaki kupac na poklon dobija kalendar koji ukrašavaju gavran i lisica – junaci knjige „Stilske igre 2“ – koju je maestralno ilustrovao Dušan Pavlić, a napisao Simeon Marinković. (danubeogradu.rs)

Kreativni centar - kalendari

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.