Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Let 3 u klubu Elektropionir

Let 3 u klubu Elektropionir

Legendarni riječki bend Let 3 nastupiće u subotu, 17. decembra od 21.00, u klubu Elektropionir.

​​Let 3 dolaze da uživaju sa svojim prijateljima​ u „iskrenom i čistom koncertu“! Ogoljeni – bez brnjica, vatrometa, čepova, topova, kostima i šminke… pa čak i bez brkova… Samo znoj i uživanje u sviranju starih, velikih hitova sa starih, velikih albuma.

Sviraće sve pesme sa dva albuma kojima su započeli svoju ludu karijeru pre nešto manje od tri decenije.

Let 3 je još 2009. godine na vinilu reizdao svoja prva dva, po mišljenjima mnogih kritičara, najbolja ex-Yu alter rock albuma – „Two Dogs Fuckin“ i „El Desperado“, posle čega je usledila i serija od čak sedam rasprodatih ekskluzivnih „koncerata u rupi“ koji su digli njihovu rodnu Rijeku na noge.

Sedam godina kasnije, na poziv fanova, u septembru 2016. Let 3 su odlučili da opet prirede koncerte sa repertoarom koji se oslanja isključivo na prva dva kultna albuma. U dva rasprodata bjelovarska i jednom zagrebačkom koncertu dogodio se neočekivani ponovni bum i regionom se ponovo proširila glad za njihovim starim pesmama.

Dan pre beogradskog koncerta nastupiće u novosadskom klubu Quarter.

Za Novi Sad – na svim Gigs Tix prodajnim mestima po ceni od 600 RSD (ograničen promotivni kontigent), dok će regulana cena biti 800 RSD​.​

Za Beograd – u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i u Zaokretu (Cetinjska 15) po ceni od 800 RSD. Za prvih 50 koji kupe kartu cena ulaznice je 600 RSD. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.