Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Nikola Vranjković: dva koncerta u Domu omladine
Nikola Vranjković (foto: Aleksandar Zec)
Nikola Vranjković (foto: Aleksandar Zec)

Nikola Vranjković: dva koncerta u Domu omladine

Dva tradicionalna prenovogodišnja koncerta održaće Nikola Vranjković, 28. i 29. decembra, u velikoj dvorani Doma omladine Beograda.

– Vraćam se u veliku dvoranu Doma omladine jer se u njoj najbolje osećamo moja publika i ja. Koncerti će biti sedeći, dvodelni, i trajaće više od tri sata. Ova dva koncerta bi trebalo da najave novi, dvostruki album koji će se pojaviti nadam se na proleće – najavio je Vranjković.

Ključna autorska ličnost kultnog beogradskog Block Out-a, Nikola Vranjković je objavio samostalno debi „Za ovde ili za poneti“ (2001), a posle raspada matičnog benda, mini album „Bremeplov“ (2014), kao i singlove „Fototapet“ (2015) i sa Autogenim treningom „Moraćeš da naučiš da živiš sa tim“ (2016).

– Sviraćemo pesme koje sam pravio u Block Out-u, sa „Za ovde…“ i „Bremplova“, kao i nekoliko novih pesama sa predstojećeg albuma koje već sviramo uživo nekoliko godina unazad… Sve što može da stane u tri i po sata. A dva koncerta neće biti sto posto ista – najavljuje Vranjković.

Uz Vranjkovića nastupiće i bubnjar Vladan Božilović, basista Ivan Mihailović, gitaristi Danilo Ikodinovski, Milan Vučković i Ivan Zoranović, koji svira i klavijature.

Specijalni gosti na koncertima biće ponovo okupljeni kultni bendovi Ništa ali logopedi (28. decembra) i Mravi (29. decembra).

Ulaznica košta 900 RSD, a na dan koncerta 1.200 RSD (blagajna DOB i Eventim). (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.