Naslovna » Izlasci » Nova godina u Savamali: Mikser New Year’s Fest

Nova godina u Savamali: Mikser New Year’s Fest

„Produženi“ doček Nove godine – Mikser New Year’s Fest – trajaće četiri dana, od 30. decembra do 2. januara.

Jedinstvenu ulaznicu za sva četiri dana Mikser New Year’s Fest-a možete nabaviti po posebnoj promotivnoj ceni od 3000 RSD do 15. decembra na prodajnim mestima GigsTix-a.

Salsa

U Mikser House-u doček počinje Salsa spektaklom, 30. decembra od 22.00. Novogodišnju atmosferu praviće MH i Al Centro Salsa Beograd, koji su od salsa večeri napravili audio vizuelni spektakl i u Savamalu doneli duh Kube.

Love Revolution žurka

Posle spektakularnog dočeka 2016. godine i krcatog Mikser House-a i ovog puta na dočeku Nove godine, 31. decembra – Love Revolution žurka.

Svi koji se odluče da Novu godinu dočekaju baš u Mikser House-u, obradovaće line up koji i ove godine obećava nezaboravno veče. Pored odabranih DJ setova muzike 80-tih, Trap, 80s Pop-Rock i EDM-a posebno iznenađenje spremaju, Sevdah Baby, kralj domaće EDM scene sa Djixx, koja apsolutno dominira scenom i širi energiju kao požar, kao i Mimi Mercedez, surova reperka koja u svojim pesmama silovito govori o ljubavi prema sebi i „tough love-u“ prema onima koji pravo na tu ljubav osporavaju!

Prve ulaznice za Love Revolution žurku mogu se kupiti po promo ceni od 1500 RSD, dok traju zalihe!

KKN

Dvanaesti put zaredom Kanda Kodža I Nebojša otvara novu koncertnu godinu nastupom u Beogradu, kao i uvek do sada na njenom samom početku.

Tradicija koja je započeta koncertom u klubu Pazi škola na početku 2006, nastavljena narednih godina u Akademiji, Gun klubu i klubu Peron, produžava se i 1. januara 2017, kada će Kanda Kodža i Nebojša nastupiti u Mikser House-u, mestu na kome su u martu 2016. održali jedan od najvećih koncerata u toku dosadašnjeg delovanja.

Ulaznice za koncert dostupne su na svim prodajnim mestima GigsTix-a po ceni od 800 RSD za prvih 200 karata, posle čega će se cena povećati.

Urban&4

Drugo izdanje Savamala New Year’s Festa biće zatvoreno velikim novogodišnjim koncertom jednog od najoriginalnijih alternativnih rok muzičara regiona, Damira Urbana!

Urban&4 će nas na velikom novogodišnjem koncertu sprovesti kroz tri decenije dugu karijeru, od Laufera do Četvorke, i podsetiti na kultne numere.

Ulaznice za koncert su dostupne na blagajnama GigsTixa, a specijalna promo cena za 200 najbržih kupaca iznosi 1000 RSD. Redovna cena u pretprodaji biće 1200 RSD, dok će cena karte na ulazu biti 1500 RSD.

Doček u Savamali

U Savamali čeka vas Mladost, Ludost, Radost, Gadost, Tranzit, KC Grad, Ben Akiba, Deli 57, Dudurudu, Brankow, Berliner, Čorba kafe, Gvožđara1870, Kafana SFRJ, Prohibicija i Mikser House, koji i ove godine garantuju doček o kojem ćete pričati i koji ćete pamtiti! (danubeogradu.rs)