Naslovna » Izlasci » Muzika » Novi spot » Novi spot: Ljubav za tebe – muzika iz filma „Stado“

Novi spot: Ljubav za tebe – muzika iz filma „Stado“

Na krovu zgrade na zagrebačkoj Savici pod rediteljskom palicom Darka Drinovca snimljen je spot za pesmu „Ljubav za tebe“ koju izvodi hrvatska pop zvezda Nina Badrić.

Reč je o odjavnoj špici filma „Stado“ u kojoj se Nikola Kojo pojavljuje kao reditelj, producent i glavni glumac, a poželeo je da tu pesmu koju je napisao Dejan Pejović otpeva upravo Nina.

Zašto se baš odlučio za nju, Nikola poručuje:
– Pesma je pisana baš za nju. Ninu sam odabrao jer ima najlepši glas u regiji, ali i glumačkoga dara.

I Nina Badrić ima samo reči hvale za legendarnog glumca:
– Izuzetna mi je čast što me je Nikola pozvao da otpevam ovu predivnu baladu. Poštujem ga kao izuzetnog glumca, miljenika moje generacije, ali i kao sjajnog čoveka. Zaista je veliki profesionalac i snimati spot sa Nikolom bilo je divno iskustvo.

Film „Stado“ je rediteljski prvenac kultnog glumca koji je svojim fantastičnim ulogama dobio epitet jednog od najboljih glumaca današnjice. Nikola se po prvi put oprobao i kao reditelj satirične komedije „Stado“ koja već ruši rekorde gledanosti.

Glumačka ekipa koju na čelu sa Nikolom Kojom čine i Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić i Nataša Ninković pozdraviće hrvatsku publiku premijerno u bioskopu Cineplexx u Zagrebu 10. januara, dok će se film već od narednog dana naći na redovnom repertoaru svih bioskopa u Hrvatskoj. Posle Hrvatske, „Stado“ će se predstaviti i slovenačkoj publici. (danubeogradu.rs)

Pesma: Ljubav za tebe
Peva: Nina Badrić
Muzika i tekst: Dejan Pejović
Aranžman: Dejan Pejović i Boris Krstajić

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.