Naslovna » Izlasci » Novogodišnja alternativa: exKLUZivna beoGRADSKA žurka

Novogodišnja alternativa: exKLUZivna beoGRADSKA žurka

Na vrhu zgrade bivšeg Kluza, u srcu Beograda, biće organizovana exKLUZivna beoGRADSKA žurka, najbolji doček Nove godine u prestonici.

Gradska ekipa se više ne pita gde dočekuje novu godinu i ovoga puta uz najekskluzivniji program u gradu!

U novogodišnjoj noći biće srce na terenu zahvaljujući prazničnom nastupu grupa Artan Lili i Jarboli.

Beograd će protresti i groznica novogodišnje večeri koja će probuditi dobri duh starog Beograda – zahvaljujući nastupu grupe Vesele osamdesete koja će za ovu priliku izvesti uživo najveće hitove domaćeg popa i roka osamdesetih, od Olivera Mandića i grupe Denis & Denis, do Prljavog kazališta i Šarla akrobate, u njima svojstvenom pop-punk maniru.

Ako su ’60-te bile „vrele“ a ’70-te „lude“, onda se ’80-te i dalje prepričavaju! I tek će posle exKLUZivne novogodišnje žurke koja se priprema za 31. decembar na vrhu Masarikove 4!

ExKLUZivni DJ stage

ExKLUZivna novogodišnja žurka ne podrazumeva samo live nastupe.

Na jednom mestu, u mnogo kvadrata, na žurci za koju se prošle Nove godine tražila karta više, Beograđane i sve goste prestonice očekuje i DJ stage sa bogatim muzičkim programom – prazničnim, raspevanim i plesnim!

Uroš Đurić i Srđan Žika Todorović sada se već mogu smatrati rezidentima exKLUZIvne novogodišnje žurke! Prepoznatljive gradske face ponovo će svojim didžej performansom zapaliti gradsku ekipu, a za pultom će im se pridružiti Indie-Go! DJ’s, Pavle Veljković i Dada Selectah!

I to nije celokupan program! Uskoro će organizatori exKLUZivne beoGRADSKE žurke predstaviti još atraktivnih imena bendova i didžejeva koji će doček 2017. godine učiniti nezaboravnim!

Ulaznice

Ulaznice su i dalje dostupne po exKLUZivnoj ceni od 1.600 RSD, dok će u petak 30. i subotu 31. decembra koštati 2.000 RSD. Prodajna mesta: Eventim, DD Tickets, Win Win shop-ovi. (danubeogradu.rs)

Raspored nastupa

LIVE STAGE
Vesele osamdesete
Jarboli
Artan Lili

DJ STAGE
Pavle Veljković
Anđeo i Đavo DJ’s
Indie-Go! DJ’s
Dada Selectah