Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Čovek iz korporacije – SF serija Meta Dejmona i Bena Afleka
Pickbox: Čovek iz korporacije

Čovek iz korporacije – SF serija Meta Dejmona i Bena Afleka

Produkcijska kuća Meta Dejmona i Bena Afleka iznedrila je novu SF seriju „Čovek iz korporacije“ (Incorporated).

Ova drama smeštena je u crnu korporativnu budućnost koju pišu Dejvid i Aleks Pastor (Epidemija), a od 1. decembra može da se gleda preko internet televizije Pickbox.

Glavni lik u priči je Ben Larson (Šon Tili), menadžer koji mora da promeni identitet da bi se ubacio u svet korporacija. Velike kompanije su promenile sistem i manje-više istisnule sve druge igrače iz sveta politike i ekonomije, a Ben pribegava očajničkom koraku da bi spasao ženu koju voli.

Pickbox: Čovek iz korporacije

Svet u kom vladaju korporacije

Reč je o distopijskoj seriji koja se odvija 2074. godine, a prikazuje društvo budućnosti u kojem korporacije, biznismeni i prevladavajući ekonomski model dominiraju i imaju u svojim rukama gotovo apsolutnu moć.

Reč je o društvenoj stvarnosti u kojoj, osim biznisa, važnu ulogu igra i razvijena sofisticirana tehnologija. Svako ko želi da preživi u ovome svetu gde su klimatske promene uništile Zemlju, a bogatstvo se raspoređuje među sve malobrojnijom elitom, mora da razmišlja poslovno.

Bena ne zanima koga će u svom usponu pregaziti jer ima samo jedan cilj: da spasi ženu koju voli. Jer ljude od korporacija jedino još može da spasi ljubav.

Serija „Čovek iz korporacije“ donosi uvid u svet kao posledicu današnjih odluka, komentarisali su Met Dejmon i Ben Aflek. Gledaoci će zaroniti u budućnost, i to onu na koju nas stalno upozoravaju, ali koju društvo još nije istražilo.

Pickbox: Čovek iz korporacije

Izvrsna glumačka ekipa

Bena glumi mladi Šon Tili, talentovani Britanac najpoznatiji po ulozi u sada već kultnim „Skinsima“ i filmu „We are the Freaks“, koji je presrećan što su ga Ben i Met odabrali za glavnog glumca: „Znam da su Ben i Met dali svoju presudu za kasting i pogledali sve epizode. Ben je i savetovao montažere oko raznih stvari. Nisu se petljali u sve, ali bili su uključeni sve vreme“.

Osim talentovanog i šarmantnog Šona Tilija, u „Čoveku iz korporacije“ gledamo i Emijem nagrađenu Džuliju Ormond, najpoznatiju po ulozi u „Legendi o jeseni“, Denisa Hajsberta – nominovanog za Zlatni globus za ulogu u seriji „24“, i Alison Miler i Edija Ramosa, kog smo imali priliku da gledamo u „Mladom vukodlaku“.

„Čovek iz korporacije“ će svoju ekskluzivnu premijeru doživeti na Pickboxu u četvrtak, 1. decembra, stoga ne propustite jednu od najboljih serija ove zime i odmah aktivirajte Pickbox.

Gledajte na Pickboxu, u Pickbox Video klubu na mts TV-u i na Pickboxu u sklopu SBB-a. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.