Naslovna » Izlasci » Izložbe » Posetite izložbu „Budućnost veruje u nas“
Budućnost veruje u nas
Budućnost veruje u nas

Posetite izložbu „Budućnost veruje u nas“

U utorak 27. decembra posetioci Galerije Štab od 14 časova do ponoći imaju priliku da pogledaju neobičnu izložbu skulptura pod nazivom „Budućnost veruje u nas“.

Eksponate su od odbačenih malih kućnih aparata kreirala deca bez roditeljskog staranja iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd.Za dž

Iznenađujuća  sudbina gospodina Tostera i gospođe Pegle sa planete ostavljenih stvari tema je oko koje se razvija priča iz mašte, a mali kućni aparati dobijaju potpuno drugačiju budućnost.

Gospodin Toster i gospođa Pegla su se upoznali na planeti ostavljenih stvari. Osećaj da ih niko više ne želi pretio je da ih potpuno baci u zaborav, baš kao i hiljade drugih malih kućnih aparata. Ipak, desilo se nesto neočekivano.

Do njih su, igrom sudbine, došli oni koji znaju da se igraju, umeju da maštaju, vole da sanjaju, veruju u čuda i koji ih, pre svega, razumeju.

Izložba skulptura „Budućnost veruje u nas“ predstavlja prikaz aparata budućnosti kreiranih od ostavljenih, odbačenih malih kućnih aparata, koji su prikupljeni tokom akcije „Toster + Pegla = Skulptura“.

Galerija Štab se nalazi na adresi Crnogorska 10, a svečano otvaranje planirano je za 19 časova, kada će posetioci moći da razgovaraju sa nekim od autora.

Ulaz je besplatan.

Organizator izložbe je CEPORA – Centar za pozitivan razvoj dece i omladine.

(danubeogradu.rs)