Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Prvi Lilihipsterski mini pijac
Lilihipsterski mini pijac

Prvi Lilihipsterski mini pijac

U petak, 16. decembra od 16.00 do 21.00 u igraonici Kliker (Dorćol Platz, Dobračina 59b) biće održan prvi Lilihipsterski mini pijac.

U veselom ambijentu igraonice Kliker, dok se deca igraju, moći ćete natenane da birate najoriginalnije novogodišnje poklone kod vrhunskih domaćih proizvođača za decu.

Znate li, na primer, da postoje marame za dojenje „Bebarama“, koje će vama i bebi omogućiti da napravite skrovit kutak za čas posla i u najživljem restoranu? Zvečke i glodalice „BibaBu“ oduševiće bebe šarenilom i ergonomskim svojstvima. Bodići „Bubica“, „BabyBoo“ i „Babyz Rock“ učiniće da mališani budu zvezde svakog događaja.

„Vila sa šeširom“ donosi magiju čarobnih štapića a imamo i „Vilinska vratanca“, da bića iz mašte lakše uđu u naš stan. Igračke „Mommy’s Imaginary Friends“ nateraće vas da poželite i sami jednog drugara za spavanje. Za veće igrače, društvena igra „mankala“ prekratiće vreme u dugim zimskim večerima.

Novogodišnja jelka biće okićena ukrasima od filca „Natalija“. Posteljina „Šiziland“ mami u slatke snove. „Kikebu“ je već stari drug novih roditelja, sa svojim prekrasnim prostirkama i prekrivačima za krevece.

Da ne bude otkrivanja, tu su i džakčići za spavanje „MyMoon“ a za pod glavu, vezene jastučnice „Vinkin vez“. Za posebne prilike odelca priprema „Mila Vila“, dok ćete nakit naći u radionici „Žvrlja“, koja pretvara u srebro crteže naših mališana. Tu su i tutu suknjice od „Tuturutu“ i za obuvanje „Patofnice Bubamarice“.

„Sovica“ će vas zabaviti „tihim knjigama“ i pokretnim pozorištem, dok će mame i tate kojima je igračaka preko glave utehu pronaći u servisu za iznajmljivanje igračaka „Klickerbox rent-a-toy“, čiju ćete ponudu moći da razgledate. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.