Naslovna » Izlasci » Shoppi: Deda Mraz u Borči

Shoppi: Deda Mraz u Borči

U Shoppi Retail Park-u u Borči, 10. decembra od 12.45 do 14.00, članovi Dečje filharmonije sa Deda Mrazom okitiće veliku jelku.

Šta je Nova godina bez nje? Za taj veliki poduhvat će im trebati i pomoć dece, jer se ona najbolje razumeju u lepotu ukrasa, pa povedite vaše klince i klinceze u Shoppi da učestvuju u ovom divnom događaju. Kada okite jelku, mališani će moći da se slikaju sa Deda Mrazom i da mu šapnu novogodišnje želje. Deda Mraz će pomno slušati i pozirati sa decom od 14.00 do 16.00.

Program za najmlađe i u nedelju

U nedelju se praznično veselje nastavlja velikom žurkom posvećenom najmlađima. Ukoliko neko želi da postane akcioni junak, ili junak iz crtanog filma ili nešto drugo, umetnici će biti tu da ispune svaku želju i dečici na licima iscrtaju razne maske.

Na raspolaganju su od 11.00 pa do 15.00. Za to vreme sve posetice će zabavljati i di džej, a za 11.30 je zakazan i sjajan nastup plesne škole.

I Deda Mraz će biti tu. Svi koji nisu stigli da se slikaju sa njim, moći će to da urade u nedelju, od 11.00 do 15.00. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.